Balkan Göçmenlerini buluşturan iftar

Balkan Göçmenlerini buluşturan iftar

Bandırma Balgöç'ten 100.yıl Mahallesinde geleneksel iftar sofrası

Bandırma Balgöç'ten 100.yıl Mahallesinde geleneksel iftar sofrası Panormos Cafe-spor tesisleri gerçekleşti. Bandırma Balgöç yönetim kurulu tarafından karşılanan soydaşlar iftar saatinde kuran-tilaveti dinletisi ardından oruçlarını açtılar.

Balgöç Başkanı İlhan Özer, iftar sonrası yaptığı açıklamada, geleneksel iftarlarının soydaşları bir arada tutan önemli etkinliklerden birisi olduğunu, gelenek ve göreneklerden uzaklaşmadan bir birleri ile olan dostlukların pekiştirilmesi anlamında Balgöç'e daha fazla üye kaydı yaptırılmasını istedi.

Başkan Özer; "Bandırma Bal-Göç Şubesi olarak üyelerimizin ve halkımızın da yoğun katılımı ile geleneksel iftar yemeğimizi gerçekleştirdik. Her fırsatta vurgulamaya çalıştığımız hususu bir kez de buradan sizlerle paylaşmak isterim. Bizler gençlerimize de bu birlik ve beraberliği aşıladıkça daha güçlü daha büyük bir aile olacağız. Hepimizin bu konuda duyarlı olmasını gençlerimizi de bu büyük aileye davet etmesini diliyorum. İftar programımızın gerçekleşmesinde katkısı olan Balgöç yönetim kurulu arkadaşlarıma, katkı sunan esnaf ve iş insanı dostlarımıza, katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum."



Anahtar Kelimeler: Balkan Göçmenlerini buluşturan iftar
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı