Balıkesir`in kulağı İstanbul`da

Balıkesir`in kulağı İstanbul`da

Başbakan Erdoğan, yarın katılacağı İstanbul, Haliç konğresinde Balıkesir Büyükşehir adayını açıklayacak.

AKP`de bir birini izleyen programların Balıkesir anlamında en önemli aşama İstanbul`da yarın yapılacak Haliç ilçe konğresinde başlayacak.

Haliç, parti konğresine katılacak Başbakan burada yapacağı aday açıklamasında Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Edip Uğur`un adını açıklayacak.

Balıkesir AKP teşkilatları için seçim start`ı olarak tarihe not düşecek 5 Aralık 2013 Perşembe yarın İstanbul, Haliç konğresinde Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Edip Uğur`a destek için sabah İstanbul`a hareket edecek isimler ilçe başkanlarının cebinde.

20 İlçe başkanı ve il Başkanı kendi seçim bölgelerinde ilk sırayı alacak isimlerle katılacakları İstanbul- Haliç konğresinde bir anlamda Başkan ve Meclis üyesi namzetlerini Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Edip Uğur ile buluşturacaklar.

İstanbul`daki bu iki aşamalı buluşma ardından teşkilatlar akşam vapuru ile geri dönerken 6 Aralık Cuma günü İstanbul üzerinden Balıkesir`e gelecek Ahmet Edip Uğur, alabildiğine kalabalık bir konvoyla Değirmen Boğazında karşılanarak Balıkesir`e konvoy kuşatması yapacaklar.

Ahmet Edip Uğur konvoyu Balıkesir stadyumu önünde bulunan miting alanında toplanırken, konvoya katılanlar Balıkesir caddelerini aşarak Zağnos paşa camiine gelip burada Cuma namazlarını kılacaklar.

AKP liler, Cuma namazı ardından hazırlanan yemeğe katılacaklar, ardından Büyükşehir Belediye Başkanı A.Edip Uğur için hazırlanan miting`e katılacak olan partililer Uğur`un konuşması ve hedef 2024 vizyon gösterisi ardından ilçelerine dönerek aktif siyasi çalışmalarına devam edecekler.




  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli