Balıkesir`de halı saha turnuvası

Balıkesir`de halı saha turnuvası

Balıkesir`de Adidas Kurtdereli Spor Mağazaları'nın organize ettiği 1. Kobiler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası start aldı.





Adidas Kurtdereli
Spor Mağazaları'nın organize ettiği KOBİLER FUTBOL LİGİ HALI SAHA TURNUVASI” Cumartesi günü 100. Yıl Halı Saha'da oynanan Bekkiler-Basın Çalışanları maçı ile start aldı.

Toplamda 16 takımın katıldığı turnuvanın açılış maçında zaman zaman sertliklerin yaşanmasına rağmen dostça başlayan mücadele dostça bitti.

Hakemin bitiş düdüğü çaldığında skor tabelasında Basın Çalışanları'nın 4-3`lük üstünlüğü bulunurken, Bekkiler Metal Sanayi Çalışanları 2-0, 3-1 gibi 2 farklı üstünlüğü yakaladığı mücadeleden mağlup ayrılmanın üzüntüsünü yaşadı.


16 takımın katıldığı ve tek devreli lig statüsü nedeniyle tüm takımların birbiriyle birer maç oynayacağı turnuvanın ilk gününde 3 maç oynandı.

Turnuvanın açılış maçında Bekkiler Metal Sanayi Çalışanları ile Basın Çalışanları karşı karşıya geldi.

Takım kaptanlarının karşılaşma öncesinde karşılıklı çiçek vererek öncelikli kazananın dostluk olması gerektiği vurgusu yapılırken, karşılaşmada başladığı gibi dostça bitti.



Maç içinde zaman zaman sertliklerin yaşanmasına rağmen her iki takımında kart görmemesi centilmenliğin ne denli ön planda olduğunu gösterdi.

Bir ara 2-0 öne geçen Bekkiler Metal Sanayi Çalışanları oyunu rölantiye aldığı anda, kalesinde gördüğü gol ile ilk yarıyı 2-1 önde kapattı.

İkinci yarının hemen başlarında 3-1`i bulan Bekkiler, rahatlarken, karşılaşmanın son 10 dakikalık bölümünde Basın Çalışanları maça damgasını vurdu ve ard arda bulduğu goller ile sahadan 4-3 galip ayrılmayı başardı.

Bu zevkli mücadelenin ardından turnuvanın 2. maçında Harb-İş ile Sarıbekir Kutu Ambalaj Çalışanları karşı karşıya geldi. Sarıbekir Kutu Ambalaj Çalışanlarının 4-2`lik galibiyetiyle sona eren mücadele oldukça zevkli ve bir o kadar da çekişmeli anlara sahne oldu.



Günün 3. ve son maçında Çelmak Tarım Makineleri ile Halk Sağlığı personeli karşı karşıya gelirken, Halk Sağlığı 4-3`lük skorla sahadan ayrılarak günün 3. kazanan takımı oldu.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli