Balıkesir Milletvekili Öztaylan, CHP'li yerel yönetime ateş püskürdü.

Balıkesir Milletvekili Öztaylan, CHP

Cumhuriyet Meydanını, Meyhane Meydanı yaptılar” Tek hizmetleri, çöp bidonlarını boyamak”







_________________________________________________/ öNDER BALIKÇI

Balıkesir Milletvekili Öztaylan, CHP'li yerel yönetime ateş püskürdü

Cumhuriyet Meydanını, Meyhane Meydanı yaptılar”

Tek hizmetleri, çöp bidonlarını boyamak”

Adalet ve Kalkınma Partisi(AKP) Balıkesir Milletvekili M. Cemal Öztaylan, düzenlediği basın toplantısında Sedat Pekel'in başkanlığındaki Bandırma Belediyesi'nin, 35 ay, 6 günlük görev süresi içinde kent içindeki çöp konteynerlerini boyamaktan başka hiçbir hizmet üretemediğini öne sürdü.
Pekel yönetiminin, 26 ay, 26 gün sonra yapılacak seçimde, Bandırmalıların oylarıyla görevden uzaklaştırılacaklarını da öne süren Öztaylan, şunları söyledi:


Pekel yönetiminin, çöp konteyneri boyamaktan başka yaptıkları bir diğer hizmet ise Cumhuriyet Meydanı'nı, bu bölgede bulunan her esnafa verdikleri içki ruhsatları ile meyhane meydanına dönüştürmektir.
CHP'li belediye, hükümetten yardım alamadıklarını öne sürerek, yalana başvuruyorlar.
Size şöyle bir örnek vereyim. Benim de yaklaşık 3,5 yıl başkanlığını yürüttüğüm, benden sonra da Recep Eraydın'ın başkan olduğu dönemde hükümetin, 5 yılda belediyemize verdiği para 45 milyon 200 bin liraydı.
Oysa şu andaki CHP'li Bandırma Belediyesi'ne, hükümetten üç yıl içinde gönderilen para, 49 milyon liradır.” Pekel yönetiminin, kendilerinden önceki belediyenin borçlarını ödediklerini öne sürmesinin de gerçek dışı olduğuna dikkati çeken Öztaylan, Çok değil, Bandırmalılar, 26 ay 26 gün sonra kendilerine hiçbir hizmet getirmeyen CHP yerel yönetiminden kurtulacaktır” dedi.


Belediyenin, geçtiğimiz aylarda kendisinin çıkardığı icraatlarını anlatan kitabında Bandırma'ya yapılan hiçbir ciddi hizmetin görülmediğini, kendi dönemlerinde başlatılıp, CHP tarafından mahkemeye taşınan hizmetlere sahip çıkılmak istendiğini vurgulayan Öztaylan, şöyle konuştu:

Kitapçıkta bol bol şova yönelik haber ve yazılar var.
Örneğin, sözüm ona Bandırma'nın kardeş kenti olup, ilçemize zerre kadar yararı dokunmayan Kamen'e, Pekel'in ziyaretiyle ilgili haber de var.
Ben, Belediye Başkanlığım dönemimde bir gün bile Kamen'e gitmedim.
Dilerim, bundan sonra Bandırma Belediyesi kendine gelir ve Bandırma'ya hizmet eder ve bir daha da böyle boş kitapçıklarla karşımıza çıkmaz.”




Milletvekili M.Cemal Öztaylan`ın değerlendirme toplantısı 1




Milletvekili M.Cemal Öztaylan`ın değerlendirme toplantısı 2




Milletvekili M.Cemal Öztaylan`ın değerlendirme toplantısı 3





Milletvekili M.Cemal Öztaylan`ın değerlendirme toplantısı 4






cemal özgüneş
1.01.2012 19:46:13
biz esnaflar olarak bandırma belediye başkanından memnunuz hiç olmassa dükkanımızın önünden geçerken insan gibi selam veriyor derdimizi dinliyor,sayın vekilimiz cemal bey vekil olarak bandırmaya ne hizmet yaptı,hangi esnafa selam verip hayırlı işler diledi söylesin

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli