BALIKESİR SMMMO BANDIRMA´DA

BALIKESİR SMMMO BANDIRMA´DA

Başkan Adayı Ertuğ Aslan Bandırma Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek seçim süreci hakkında bilgi verdi.

Balıkesir Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası 11 Mayıs´ta gerçekleşecek seçimli genel kurula hazırlanıyor. Katılımcı Demokratlar Grubundan mevcut başkan Metin Yalçın ve Başkan Adayı Ertuğ Aslan Bandırma Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek seçim süreci hakkında bilgi verdi.

/resimler/2019-4/29/1609099567308.jpg

Ziyarette kendi dönemi hakkında bilgi veren Balıkesir SMMMO Başkanı Metin Yalçın: ?Ben bu dönem aday değilim. Başkanlığım döneminde Yönetim Kurulu Sekreterliği görevini yürüten Ertuğ Aslan arkadaşımız grubumuzun başkan adayı?  2 dönemdir Başkanlık görevini başarı ile yürüttük. Bu 2 dönemlik süreçte odanın üyeleri ile ilişkilerini geliştirmeye yönelik çalışmalar yaptık. Üyelerimiz ile sürekli temas halinde olduk. Meslekte en çok şikâyet edilen konuların başında haksız rekabet geliyor; bu konu ile ilgili sürekli büro denetimleri yapıldı. Akademik Odalar Birliğinin sekretaryasını yürüttük. Meslek mensuplarının daha fazla yan yana gelmesi için sosyal ve kültürel etkinlikleri arttırdık. Geleneksel tiyatro gösterimleri yaptık.  Bir akademik dergi ve bir mesleki aktüel dergiyi yayın dünyasına kazandırdık. Ankara´da TÜRMOB´da odamızın temsiliyetini sağladık. Bu temsil görevini de Bandırma´dan SMMM Nüvit Erten arkadaşımız yürüttü.  Yeni dönemde Bandırma´dan Yıldız Özyurtlu, Mustafa Kemal Barka, Onur Batır, Adnan Yener, Cüneyt Babadağlı ve Gönen´den Tamer Şenol arkadaşlarımız yönetim kurulu listemizde. İnanıyorum bu başarılı çalışmalarımız üyelerimiz nezdinde karşılık bulacak? dedi.

Katılımcı Demokratlar Grubundan seçime giren SMMM Ertuğ Aslan kendisiyle ilgili bilgi vererek: ?Ben 1996 yılında mesleğe girdim. 2001 yılından beri kendi bürom var. Balıkesir SMMMO´da 2002-2004 yıllarında delegelik, 2008-2010 yılları arasında Oda Disiplin Kurulu, 2013-2019 arasında da Sekreterlik görevini yürüttüm. 2 dönemdir güzel işler ortaya koyduk, meslektaşlarımızın güvenini kazandık. Donanımlı bir şekilde bu göreve talip olduk.  Sloganımız: ?Katıl, güç ver, geliştirelim.´ Tüm meslek mensuplarını kucaklayan bir anlayışla yola devam etmek istiyoruz? dedi.

Ziyarette Balıkesir SMMMO Katılımcı Demokratlar grubunun Bandırma üyeleri, yönetim kurulu adaylarının yanı sıra TÜRMOB İşyerleri Kalite İzleme Kurulu Genel Sekreteri SMMM Nüvit Erten de hazır bulundu. Ozan ERTUĞRUL



Anahtar Kelimeler: BALIKESİR BANDIRMA SMMMO
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli