Balıkçı´ya armağan

Balıkçı´ya armağan

Halk Eğitim kurslarına On-Line başvuru yapılabilecek

Erdek İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bekir Alkan, gazeteci Önder Balıkçı´ya, kuruma desteği nedeniyle teşekkür edip bir fotoğraf armağan etti.

 Alkan, fotoğrafın yer aldığı tabloyu gazeteci Balıkçı´ya armağan ederken, "Kurumumuzun çalışmaları ve vatandaşlar için açtığı kursların kamuoyuna duyurulmasında medyanın önemli katkısı oluyor. Siz de, bugüne dek kurumumuza özel bir ilgi duyarak bizlere destek verdiniz. Bu nedenle teşekkür ediyorum" dedi.

ON-LİNE BAŞVURU

İçinde bulunduğumuz yaz aylarında, bu mevsimin ortam ve koşullarına uygun yeni kurslar da açacaklarını belirten Alkan, "İlk aşamada atletizm ve oryantiring kursları açacağız. Daha sonra da talep üzerine yeni kurslar açmayı plânlıyoruz" diye konuştu.

2016-2017 eğitim-öğretim yılında, 100 çeşit kurstan yaklaşık 4 bin 100 kursiyerin yararlandığına, yıl sonu sergilerinin tamamlandığına dikkati çeken Alkan, "Bu arada, önümüzdeki 2017-2018 eğitim-öğretim yılında açacağımız kursların altyapı çalışmalarını da sürdürüyoruz. Kurslarımıza katılmak isteyen vatandaşlarımız, başvurularını On-Line üzerinden de yapabilirler" dedi.

Erdek İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bekir Alkan, "Kurslarımıza büyük destekleri nedeniyle başta Kaymakamımız Hasan Erkal ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Erbil Camgöz olmak üzere bizlere katkı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştu.



Anahtar Kelimeler: Balıkçı armağan
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli