Balık Mezat'ı açılıyor

Balık Mezat

Erdek'te 9 günlük tatil beklentisi, sosyal alanları harekete geçirdi. Birçok işletme yeni imajı ile Bayram tatilcilerini bekliyor.

Erdek'te 9 günlük tatil beklentisi, sosyal alanları harekete geçirdi. Birçok işletme yeni imajı ile Bayram tatilcilerini bekliyor.

6 Nisan Cumartesi günü başlayıp 14 Nisan Pazar günü sona erecek 9 günlük Bayram tatili Erdek esnafı için beklentinin ötesine geçip erken yaz fırsatı olarak değerlendiriliyor.

Erdek belediyesi  iktisadi  işletmesi adına faaliyet yürüyen Balıkhane mezat-ı 6 Nisan Cumartesi gününden itibaren açık arttırma balık satışlarına başlıyor.

Tatilciler 9 günlük tatil süresince Erdek Balık hali balık satış Mezat'ın da satışlara katılıp, arzu ettikleri balıkları satın alarak kendi konutlarında mükellef sofralar kurabilecekler.

Bilindiği gibi Erdek Balık hali Mezat'ın da satışa sunulan balıklar küçük ağ ve olta balıkçıları tarafından yakalanan balıkların açık arttırma usulü satışı yapılıyor.



Yalçın Büte
4.04.2024 23:49:11
Parekende satışları İzmir Karaburunda izlenme yorum Koop satış yapıyor tellal açık arttirmayi her satışta ayrı ayrı işlemler yapılıyor Kalabalık oluyor otel ve rasterantlarda giriyorlar

Anahtar Kelimeler: Balık Mezat' açılıyor
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı