Balıbek adına düzenlenen yarışmanın ödül töreni 17 Ocak'ta

Balıbek adına düzenlenen yarışmanın ödül töreni 17 Ocak

Törenden önce beş tanınmış gazetecinin katılacağı bir panel yapılacak Panelin konusu, Değişen Medyada Köşe Yazarlığı”.


_
_____________________________________/ Önder BALIKÇI

Balıkesir Yeni Haber Gazetesi'nin kurucusu ve baş yazarı olup, 4 Şubat 2011 tarihinde yaşama vedâ eden, mesleğe 60 yılını vermiş Ekrem Balıbek adına ülke düzeyinde düzenlenen Yerel Basın Köşe Yazarlığı Yarışması”nın ödül töreni, gazetenin kuruluşunun 45. yıldönümü olan 17 Ocak 2012'de yapılacak. Ülke düzeyinde çok sayıda yerel köşe yazarının katıldığı yarışmanın birincisine 3 bin TL'lik para armağanı verilecek.

Otel Basri'de gerçekleştirilecek ödül töreninden önce, ülkemizin tanınmış beş gazeteci-yazarının konuşmacı olarak yer alacağı, Değişen Medyada Köşe Yazarlığı” konulu bir de panel düzenlenecek. Panele konuşmacı olarak Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin eski başkanlarından, Milliyet Gazetesi Yazarı Nail Güreli, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı ve Evrensel Gazetesi Yazarı Turgay Olcayto, Vatan Gazetesi Yazarı Mustafa Mutlu, Vatan Gazetesi Yazarı Can Ataklı ve Hürriyet Gazetesi eski başyazarı, CHP İstanbul Milletvekili Oktay Ekşi katılacak.

Saat 14.30'da başlayacak olan panelin ardından gerçekleşecek törende, Ekrem Balıbek adına açılan yarışmanın birincisine ödülü, Balıkesir Yeni Haber Gazetesi'nin imtiyaz sahibi, Balıbek'in oğlu Esen Balıbek tarafından verilecek. Yarışmada çok sayıda yazı arasında birinciliği elde edip, seçici kurulun özenli değerlendirmesi sonucu birinci seçilen yapıtın sahibi de böylece, Balıbek adına bu yıl ilki gerçekleştirilen yarışmanın ödülü olan 3 bin liralık para armağanı ve plâketini alacak.

Törenin ardından, konuklar için bir kokteyl düzenlenecek.

Ülkemizin ve Balıkesir'in en eski günlük yerel gazeteleri arasında yer alan Balıkesir Yeni Haber Gazetesi'nin imtiyaz sahibi Esen Balıbek, Değişen Medyada Köşe Yazarlığı” konusunda düzenlenecek panele tüm gazetecileri davet ederken, Tüm gazeteciler için yararlı bir panel olacağına inanıyorum” dedi.




Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı