Balgöç'ten Ata'ya saygı etkinliği

Balgöç

Atamızın vefatının 84. yılında Bursa Balgöç Genel merkez koro ekibi sahne aldı.

İlhan Özer'in başkanlığında gerçekleştirdikleri sosyal etkinliklerle adından söz ettiren Bandırma Balgöç şubesi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bedenen aramızdan ayrılışının 84. yılında, onu anma ve bir kez daha özlemle yadetme noktasında koro konseri düzenlendi.

Balgöç Genel Merkezi ve Bandırma Şubesi tarafından oluşturulan Şef Elvan Demir nezaretindeki ortak Türk Sanat Müziği Korosunun "Atatürk'ün sevdiği Türküler" konseri büyük beğeni ve alkış topladı.

Barış Manço Kültür Merkezinde Balgöç Genel Başkanı Prof. Dr. Emin Balkan'ın da hazır bulunduğu Balgöç Genel Merkez korosunun konseri öncesinde konuşan Balgöç Bandırma Şube başkanı İlhan Özer; 

"Bir önder düşünün ki ileri görüşlülüğü, düşünce yapısı, bilgisi, nezaketi, merhameti, saygısı, insana ve topluma sevgisi ile sadece kendi toplumuna değil, tüm dünya devletlerine örnek olmakta ve tüm dünya devletleri tarafından saygı duyulmaktadır.

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerinin ışığında, açtığı yolda, gösterdiği hedefte ilerlemek en büyük sorumluluğumuzdur.  Değerli Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 84.yılında Bandırma Bal-Göç Şubesi ve Bursa Bal-Göç Genel Merkez Koro ekiplerimiz ile birlikte gerçekleştirdiğimiz konserimize Genel Başkanımız Prof.Dr. Emin Balkan, kıymetli eğitmenimiz Elvan Demir ve saz ekibi, Bandırma şube ve Genel merkez koro ekibi ile birlikte olmaktan gurur duyuyoruz. “Türk milletinin karakteri yüksektir; Türk milleti çalışkandır; Türk milleti zekidir.” sözünü önümüze koyup hakkını vermek için çalışmalarımıza devam edeceğiz.Bu özel günde katılım sağlayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz." dedi.

Balgöç'ün duygu yüklü koro konseri ardında katkı ve katılımcılara teşekkür plaketi verildi.



Anahtar Kelimeler: Balgöç' ' saygı etkinliği
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı