Bal-göç'den Susurluk'ta sanat şöleni

Bal-göç

Bursa Bal-Göç ile Bandırma Bal-Göç'ün birlikte gerçekleştirdikleri etkinlik Susurluk'ta alkış yağmuru ile karşılık buldu.

Bursa Bal-Göç ile Bandırma Bal-Göç'ün birlikte gerçekleştirdikleri etkinlik Susurluk'ta alkış yağmuru ile karşılık buldu.

Bursa Bal-Göç Genel Merkez ve  Bandırma Bal-Göç şubesi koro ve folklor ekibi Susurluk Belediyesi'nin düzenlediği etkinliğe katıldı.

Bursa ve Bandırma Bal-göç şubelerinin Koro şefi Elvan Demir nezaretinde, Koro'nun yanı sıra folklor ekiplerinin gerçekleştirdiği muhteşem konser Susurluklular tarafından dakikalarca alkış yağmuru topladı.

Son derece ilgi gösterilip beğeni toplayan etkinliğin ardından konuşan Bal Göç Bandırma şube Başkanı İlhan Özer; "Etkinliğe ev sahipliği yapan Susurluk Belediyesi ve Başkanı Nurettin Güney'e, etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen koro şefimiz Elvan Demir ‘e, Folklor ve Koro ekibimize, Bursa Bal-göç Genel Başkan yardımcısı Zerrin Fırat’a, Bandırma Bal-Göç şubesi Yönetim kurulu ve üyelerimizle katılım sağlayarak Birlik ve beraberlik içerisinde nice güzel etkinlikler gerçekleştirmek dileği ile teşekkürlerimi sunuyorum." dedi. 



Anahtar Kelimeler: -' Susurluk' sanat şöleni
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı