Bakan Eroğlu`dan Balıkesir`e 235 Milyon Liralık Yatırım Müjdesi

Bakan Eroğlu`dan Balıkesir`e 235 Milyon Liralık Yatırım Müjdesi

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr.Veysel Eroğlu, Balıkesir`e yaklaşık 235 milyon TL tutarında yatırım müjdesi verdi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr.Veysel Eroğlu, Balıkesir`e yaklaşık 235 milyon TL tutarında yatırım müjdesi verdi. Bakan Eroğlu, söz konusu yatırımlardan yapımı tamamlanan iki tesisin açılışı ve inşası planlanan 10 tesisin temelini atmak üzere cumartesi günü Balıkesir`e gelecek.

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, yaklaşık 235 milyon TL`ye mal olacak 36 yatırım müjdesiyle Balıkesir`e geliyor. Bakan Eroğlu, 31 Ağustos Cumartesi günü Gönen ilçesinde düzenlenecek merasimle yapımı tamamlanan 2 tesisin açılışını yapacak, inşa edilmesi planlanan 10 tesisin ise temelini atacak. Toplam 75 milyon lira yatırım bedeline sahip olan bu 12 tesis ile 57 bin 280 dekar tarım arazisinin suya kavuşacağı bildirildi. Bu tesislerle ayrıca 10 yerleşim yerinin ise taşkınlardan korunacağı hatırlatıldı.

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu`nun 31 Mayıs cumartesi günüGönen ilçesinde katılacağı törende Balıkesir`e 36 müjde vereceği kaydedildi. Sulama, gölet, gölet sulaması, dere ıslahları, ağaçlandırma ve rehabilitasyon çalışması, fidan üretimi, orman köylülerine kredi ve otomatik meteoroloji gözlem istasyonlarından oluşan 36 müjdenin yatırım bedelinin ise 235 milyon TL olarak hesaplandığı bildirildi. Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu`nun cumartesi günü gerçekleşecek olan Balıkesir programı şu şekilde;

"Ankara`dan Bandırma ilçesi buradan Gönen ilçesine hareket ve varış. Toplu açılış ve temel atma merasiminin ardından Gönen Belediye Başkanlığını ziyaret. AK Parti İlçe Teşkilatını ziyaret."

Bakan Eroğlu`nun, Gönen`deki programın ardından Balıkesir`den ayrılarak Çanakkale`nin Çan ilçesine geçeceği bildirildi.



  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli