Bağış evinin plakasını ÇYDD Genel Başkanı Prof. Dr. Ayşe Yüksel çaktı.

Bağış evinin plakasını ÇYDD Genel Başkanı Prof. Dr. Ayşe Yüksel çaktı.

Bandırma'da Çocukların Eğitimine yönelik güzel şeyler oluyor. Çocukların eğitiminde kullanılmak üzere ÇYDD'ne bağış yapılan konutun kurumsal plakası çakıldı.

Bir zamanlar mazinin derinliklerinde Edincik kasabasında görev yapan postacı Hasan Duymaz, görevini seven, eksiz hizmeti çevresine olan samimiyeti nedeni ile belde halkının ona bir konut yapma isteği el birliği ile gerçekleşmiş ve Edincik'in sevilen Postacı Hasan amcaları hakkın rahmetine kavuşması sonrası 2 si kız birisi erkek olan 3 evladı anneleri ile daha bir süre bu konutta yaşamak durumunda kalmışlardı.

Daha sonra Edincik'ten ayrılan Anne Duymaz çocuklarını okutup devletine, milletine hayırlı evlatlar olmalarını sağlamış, Emel, Meral ve Halil Duymaz kardeşler gelinen noktada Edinciklilerin babaları Hasan Duymaz adına yaptırdıkları konutun kendilerine önemli katkısı olduğunu, dolayısı ile bundan sonraki süreçte de Edincik'in geleceğine hizmet etmesi için Bandırma Çağdaş Yaşamı destekleme Derneğine bağış yapmak istemeleri, hazırlanan protokol ile gerçekleşti.

Bugün Edincik'e gelen ÇYDD Genel Başkanı Prof. Dr. Ayşe Yüksel beraberinde ÇYDD Bandırma şube başkanı Ece Başaran, Merhum Postacı Hasan Duymaz'ın bağış yapan evlatları Emel, Meral ve Halil Duymaz'ın yanı sıra bazı ÇYDD yöneticilerinin hazır bulunduğu mütevazi bir program ile bağış yapılan konutun plakası çakıldı. 

Edincik'teki programa Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Sarı'da katıldı.  Dekan Sarı, ÇYDD'nin etkinliklerinde bulunmasının Genel başkan Prof. Dr. Ayşe Yüksel ile Van ilindeki görev sürelerinde yollarının kesiştiğini, Van'da başlayan arkadaşlıkların geçmişten geleceğe sürdüğünü açıkladı. 



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı