Babuşçu´ların Lale devri bitti mi?

Babuşçu´ların Lale devri bitti mi?

Balıkesir eski AKP Milletvekili Tülay Babutcu´nun eşine haciz şoku. İş yerine gelen icra memurları ne varsa topladı.

 

AKP eski Milletvekili i Tülay Babuşçu´dan olay paylaşımda 90 yıllık Cumhuriyet´e  "Reklam arası" demişti.

/resimler/2015-11/7/0958546470928.jpg

Eski AKP milletvekili Tülay Babutcu´nun eşine yaşatılan haciz şoku Balıkesir´de gündeme bomba gibi düştü.

AKP li eski vekil Cumhuriyete dil uzatmakla kalmayıp olay paylaşım ile

i "Reklam arası" olarak göstermişti.

Tüm bu yalakalığa rağmen 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde milletvekili sıralamasında yer alamayan Tülay Babuşçu´ nun eşi Laleci Lütfü Babuşçu´nun işyerine gelen icra memurları 600 bin lira alacak için yükte hafif, pahada ağır ne varsa el koydu.

/resimler/2015-11/7/0959119127476.jpg

Milletvekili iken kendisine ait sanal paylaşımda Merhum Cumhurbaşkanlarından İsmet İnönü için de "Bizans dostu. Kahpe İsmet İnönü" diyerek tepkilerin odak noktasına oturan Eski Vekil Tülay Babuşçu ´nun İstanbul Belediyesine sattığı Milyonluk lalelerle gündeme eşi Lütfü Babuşçu engel olamadığı icra memurlarına eşinin tüm ziynetlerini vermek durumunda kaldı.

İcra-Haciz olayı ile büyük şok yaşayan eski vekil Tülay Babuşçu ile eşi Lütfü Babuşçu Balıkesir´deki sarrafiye dükkânlarına gelen icra memurları yaptıkları mali değerlendirme ve sayım sonucu el koydukları ziynetlerin toplam değerinin 50 bin lirayı geçmediği kalan ziynetlerin gümüş ve değersiz olduğunu için haczedilmesine gerek duyulmadığı öğrenildi.

Eski iş ortağının 600 bin lira alacağına mukabil polis nezaretinde gerçekleştirdiği Haciz sonrası eski vekil Tülay Babuşçu´yu "Geçmiş olsun."  demek için arayanlar telefonların kapalı olması nedeni ile eski vekil ve eşine ulaşamadı.



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli