Babası beklendi

Babası beklendi

Azerbeycan`da trafik terörüne kurban giden Alp Kaan Dönmez`in Bandırma`daki defin`i Ergenekon sanığı babası yarbay Mustafa Dözmez`in yetişmesi için bekletiliyor








Azerbaycan`da geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren, Ergenekon Davası`nın tutuklu sanığı Bandırmalı Yarbay Mustafa Dönmez`in 22 yaşındaki oğlu Alp Kaan Dönmez`in bugün ikindi namazına mütakip Haydar Çavuş camiinde kılınan cenaze namazına babası yarbay Mustafa Dönmez katılamadı.

Edinilen bilgiye göre  Alp Kaan Yağız`ın pazar günü defnedilmesi gerekirken, Adli makamlarca cenazeye katılmak için babası yarbay Mustafa Dönmez`e  izin verileceği gerekçesi ile defin geciktirildi.

Bu sabah başlayan izin prasedürü sonrası ikindi namazına yetişebileceği gerekçesi ile ikindiye ertelenen defin işlemi yine gerçekleşmedi.

Haydar çavuş camiinde kılınan cenaze namazı ardından konuya ilişkin cemaat`e açıklamada bulunan imam İsmail Taşkın, kendisine gelen telefon ile cenazenin babası tutuklu ergenekon sanığı yarbay Mustafa Dönmez`i Bandırma`ya ulaştıracak aracın ancak akşam saat 19.00 sularında Bandırma da olacağının söylendiğini bu nedenle, Kabristana götürülecek cenazenin akşam 19.00 a kadar bekleteceklerini ifade etti.
Trafik terörü kurbanı Alp Kaan Yağız`ın cenazesi daha sonra soğuk hava sistemli cenaze aracı ile kabristana götürülerek burada babası Yarbay Mustafa Dönmez gelenek dek bekletilmeye başlandı.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli