Babacan Erdek'te coşkuyla karşılandı.

Babacan Erdek

Erdek, Pazar Meydanındaki Parti Binası Açılışına Halk Büyük İlgi Gösterdi.

Demokresi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan'ın Ayvalık ve Edremit'ten sonra Partisinin Bandırma 1. Olağan genel kuruluna katılması bölgede apayrı  siyasi bir yelpazeye neden oldu.

Babacan, Grand Asya'daki genel kurulun ardından Haydar Çavuş Caminde Cuma Namazı, akabinde ise Kristal çay bahçesinde sohbet görüşmelerinde bulundu.

DEVA Genel Başkanı Babacan'ın programı daha sonras Erdek'te devam etti. Babacan, Erdek Cumhuriyet alanında partilileri yanı sıra Belediye Başkan Vekili Hasan Yapakçı, CHP ilçe Başkanı Hale Tuna, İyi Parti ilçe Başkanaı Arif Demir ve Belediye Meclis üyeleri tarafından karşılandı.

Parti ekibi, DEVA Başkanı Ali Babacan'a bir buket çiçek ile birlikte Erdekspor'un forma ve kaşkolunu armağan etti.

Daha sonra Cumhuriyet alanından, Pazar caddesi üzerinden Pazar meydanı terlikçiler sokağı önüne yürüyerek ve halkı selamlayarak gelen Deva genel başkanı Babacan, burada yaptığı konuşma ile Erdek lilere seslendi.

Babacan, AKP nin ilk yıllarından kendisinin ekonomiden sorumlu olduğunu, ancak daha sonra değişien sistemler ve akraba ilişkileri devlet geleneğini bozduğu gibi, hazineninde batırıldığını kaydetti.

Ali Babacan tüm bu karamsar tabloya rağmen, umutsuz olmadıklarını göreve geldiklerinde ülke ekonomisini düzlüğe çıkartacak plan, program ve tecrübeli ekibe sahip olduklarını söyledi.



Anahtar Kelimeler: Babacan Erdek' coşkuyla karşılandı.
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı