Azılı hırsız yakalandı

Azılı hırsız yakalandı

Çalıntı eşyalara el konarak sahiplerine teslim edildi






Bandırma`da İhsaniye Mahallesi Hastane Sokak üzerinde bulunan bir aracın arka camının kırılarak araç içerisinde bulunan 8 adet poşetler içerisinde bulunan çeşitli boy ve ebatlardaki çocuk elbiselerinin çalınması, Günaydın Mahallesi üzerinde bulunan bir işyerinin vitrin camının kırılarak 70 tanesi çelik, 280 tanesi gümüş olmak üzere 350 adet erkek yüzüğünün alınması olayları ile ilgili olarak cadde üzerinde bulunan işyerlerine ait güvenlik kameralarının incelenmesi ardından ekiplerin yaptığı araştırmalar sonucu;

Her iki olayı da gerçekleştirdiği tespit edilen H.D. (34) isimli şüpheli yakalanarak çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.

Yapılan kontrollerde; çeşitli ebatlarda çocuk giysilerinin olduğu görülen 53 takım çeşitli ebatlarda çocuk giysileri sahiplerine teslim edildi.

İşyerinin vitrin camlarını tekme ve taşla kırarak almış olduğu gümüş ve çelik yüzükleri tablaları ile birlikte Çınarlı Mahallesindeki bir ikametin çatı katına sakladığını beyan etmesi üzerine, yapılan yer gösterme sonucu 319 Adet Gümüş ve Çelik yüzük teşhis yaptırılarak sahibine teslim edildi.











































Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı