Ayyıldız pırıl pırıl oldu

Ayyıldız pırıl pırıl oldu

BAŞKAN PEKEL AYYILDIZ MAHALLESİ ASFALTLAMA ÇALIŞMALARINI DENETLEDİ.




Bandırma Belediyesi asfalt çalışmalarında adeta devrim niteliğinde yapılmasıyla beraber, Bandırmanın tarihinin gelmiş geçmiş en kaliteli asfaltının kazandırılmasında büyük çaba gösteren Belediye Başkanı Sedat Pekel en son Ayyıldız Mahallesi Erdek yolu asfalt çalışmalarını denetledi.

Ayyıldız mahallesinde daha öncesinde yapılan parke ve bordur çalışmalarının tamamlanmasıyla asfaltlama çalışmaları başlatıldı. Başkan Pekel çalışmaları yerinde denetleyerek Ayyıldız mahallesinin büyük değişiminin en kaliteli hizmetle sunulduğunu belirterek,  Ayyıldız mahallesinde ikamet eden vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.

Pekel Yaz ayları boyunca kentimizin bir çok noktasında yol parke, asfaltlama ve  alt yapı çalışmalarını tamamladık. Ekiplerimiz sıcak havalardan yararlanarak asfaltlama çalışmalarını ara vermeden yerine devam ediyor.  Ayyıldız mahallesinde daha öncesinde yapılan parke ve bordur çalışmalarını tamamlanmasıyla beraber asfaltlama çalışmalarına hemen başladık.  En kısa sürede buradaki çalışmalar tamamlanacak. Ayyıldıza yakışan bir yol ortaya çıkmış olacak” dedi.








demokrat
17.10.2012 12:35:15
Belediyenin çok kötü bir alt yapı aldığı muhakkak.İyi niyetle-biraz dağınık da olsa-çalışmaları gayretle sürdürüyor.Ancak Sunullah Mahallesi bölgesine sanki diğer mahallelere gösterilen ilgi esirgeniyor gibi.Serdar sokak uzantısı kazılalı neredeyse bir ay oldu.Hiç icraat yok.Lütfen biraz adalet...

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli