Ayyıldız Mahallesi ışıl, ışıl

Ayyıldız Mahallesi ışıl, ışıl

Ayyıldız Mahallesi Muhtar adayı Hayri Işık, siyasilere taş çıkartan performansı ile kapı kapı dolaşıp seçmenlerinden oy istedi.

Ayyıldıztepe Mahallesi önceki dönem Muhtarı Hayri Işık yeniden aday olduğu mahallede kapı kapı dolaşarak seçmenlerinden oy istedi.

“Yetki sizden, hizmet bizden” parolası ile seçmenine ulaşan Hayri Işık, Mahalle halkım beni geçmiş hizmetlerimden dolayı tanıyor, Ben Bandırma'da yıllarca Cumhuriyet alanında “Bacanaklar gazinosu” nu işlettim. Bu zaman içinde Bandırma Kahveciler odası yönetim kurulu başkan vekili olarak görev yaptım. Daha sonra geldiğim mahallemde uzun yıllar kahve işletmeciliği yanı sıra 2014-2019 döneminde Muhtar olarak görev aldım.

 Bu zaman zarfından mahallemin ihtiyacı olan hizmetleri dönemin Belediye Başkanı olan Dursun Mirza'dan tek tek talep ettim ve aldım. Kendisine teşekkür ediyorum..

 Benim kapıma gelen hiçbir kimse boş dönmedi, Allah'ın izni ile 2024-2029 dönemi için seçime gittiğimiz 31 Mart'ta da Ayyıldız Mahallemin değerli sakinlerinden bir kez daha yetki istiyorum" dedi.

Ayyıldıztepe Mahallesi Muhtar adayı Hayri Işık'ın listesinde ise Şakir Ercan, Rıza Ulutaş, Mahmut Yavuz, Recep Duran, Hakkı Yılmaz, Ali Turan, Hüseyin Dunat ve Şaban Çoban yer aldı.



Anahtar Kelimeler: Ayyıldız Mahallesi
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı