Ayvalık kampından Bandırma idmanlarına

Ayvalık kampından Bandırma idmanlarına

Gönen Belediyespor 0-0 lık Balıkesir Belediyespor rövanşına Bandırma`da hazırlanıyor.




Gönen Belediyespor'dan yeni sayfa


İkinci yarı hazırlıklarına Ayvalık kampıyla başlayan ve burada oynadığı
2 hazırlık karşılaşmasını da kazanarak ilçeye dönen Gönen Belediyespor, Pazartesi günü Gönen'de ilk antrenmanını yaptı. 5 yeni ismin katıldığı
yeşil beyazlılar hafta sonu Balıkesir'de oynayacakları Belediyespor karşılaşması için çalışmalarını Bandırma'daki sentetik çim sahada sürdürüyor.


Teknik sorumlu Yüksel Öksüz ve yardımcı antrenör Cengiz Bıyıklı yönetiminde ikinci yarı için Gönen'deki ilk çalışmasını gerçekleştiren
yeşil beyazlılar, hafta sonu Balıkesir'de sentetik çim sahada oynanacak Belediyespor maçının hazırlıklarına yine sentetik çim saha olan Bandırma Sanayi Sahası'nda devam ediyor.

Gönen'deki çalışma öncesinde oyuncularına bir konuşma yapan teknik sorumlu Yüksek Öksüz, ikinci yarı ile birlikte geri dönülmeyen bir yola girildiğini, takımdaki herkesin bunun bilinci ile çalışarak takıma katkı yapması gerektiğini söyledi. Bir hafta içinde oynanacak 3 karşılaşmanın önemine vurgu yapan tecrübeli teknik adam, Eğer bu maçlardan
istediğimiz sonuçları alırsak, hedefimizi ortaya koymuş olacağız. Zaten ligde şu an bulunduğumuz yeri hak etmiyoruz” dedi.




Yeni transferler takımla çalıştılar


Gönen Belediyespor kadrosuna dahil olan stoper Yekta, sağ açık Ahmet, kaleci Hasan Ali, santrafor Emrah ve orta saha oyuncusu Emre takımla birlikte çalışmalara başladılar.



Tolga ameliyat oldu


Edremit Belediyespor'la yapılan hazırlık karşılaşmasında burnuna darbe alan ve burnu kırılan Tolga, İstanbul'da ameliyat oldu. Yöneticiler ve takım arkadaşları Tolga'ya geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Başarılı bir operasyon geçiren oyuncunun kısa sürede takıma katılması bekleniyor.




Mustafa düz koşulara başladı


Takım kaptanı Mustafa Vefaspor maçında geçirdiği sakatlıktan yavaş yavaş kurtulmaya başladı. Ayağını kuvvetlendirici çalışmalarla kendisini toparlayan başarılı savunmacı Mustafa takımdan ayrı düz koşularla form tutmaya başladı.

Gönen'e Nijeryalı stoper

Tolga ve Mustafa'nın sakatlıkları ile savunmada sıkıntı yaşayan Gönen Belediyespor Gineli bir stoper ile anlaştı. Oyuncunun Antalya'da olduğu ve takıma katılmak için yola çıktığı öğrenildi.

4 oyuncu ile yollar ayrıldı

Devre arasında takımda rotasyona giden yeşil beyazlı yönetim golcü Emin Güneş, sağ açık Emre Gülle, orta saha oyuncusu Engin Erdal ve kaleci Bilge Göktürk ile yollarını ayırdığını duyurdu.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı