Aynı nokta!....

Aynı nokta!....

Bandırma-Erdek Karayolu, Düzler çevre bölümünde belirlenen "KARA NOKTA" bugün bir aracın daha canını yaktı.

Karayoılları literatüründe simetrik eğim dolayısı ile araçları şaşırtarak kaza yapmalarına neden olan bölümlere verilen ad; "KARA NOKTA!" belirlenmesine rağmen, yolun trafik'e açıldığı tarihten itibaren Erdek yolu, Düzler çevre yolunda, Yedi Behçe Zeytincilik önünde meydana gelen kazalar hiçbir ilgilinin ilgisini çekmiyor.

Bugün saat 12.00 sularında aynı noktada kayarak şerampolde yan yatan kargo aracı sürücüsü büyük bir şans eseri kazayı çok az sıyrıklarla atlattı.

Kazaya uğrayan Korgo Şirketi yetkilisi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yolun yıpranmış ve standart dışı eğiliminden dolayı meydana gelen kazaların tek sorumlusunun karayolları olduğunu açıklayarak, maddi kayıplarının tazmini için TC Karayollarını mahkemeye vereceğini açıkladı.

Sözkonusu 60 mt yolda meydana gelen kazalardan dolayı olumsuz etkilendiğini açıklayan Zeytin Bahçesi sahibi Fatih Payal, "Yoldaki proje hatasının araçları kösteklediğini defalarca söyledik, hiç kimse umursamadı, meydana gelen onlarca kazada, büyük mali zararlar oldu, yaralanmalar oldu. Bahçemde yola yakın zeytin ağaçları kırıldı. Araç sahipleri gibi benimde maddi zararım oldu. Korkudan Bahçemin yol boyundaki ağaçlarına bakım ve hasad yapamıyorum." dedi.



Erdem Ozcan
10.01.2022 21:46:58
Bu yol yapılalı belki 30 sene oldu.30 YILDAN BERİ DE BEN DE BU YOLU KULLANDIM.NEDEN BENIM ARABAM AYNİ YERDE BİRŞEY OLMUYOR.? DIKKAT EDİLİRSE VİRAJIN İÇINDE DEĞİL VİRAJA GELMEDEN KAYMIŞ.YA CEP TELEFONUNA BAKİYORDU YA DA ZYTİN YAĞI FABRİKASINA...

Anahtar Kelimeler: nokta!....
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli