Aydın Karakaya`da durmak yok

Aydın Karakaya`da durmak yok

Gönen Belediye Başkan, aday adayı Aydın Karakaya,``Başkanlık fedakarlık ister``V


Ak Parti Gönen Belediye Başkan Aday Adayı Aydın Karakaya ziyaretlerine hız verdi.

2014 yılı mart ayı sonunda yapılacak olan yerel seçimler öncesi, aday adaylığı sürecinde çalışmalarını hızlandıran Aydın Karakaya; “Belediye Başkanlığı fedakârlık ister. Bu iş gönül işi, zaman ister. Bu anlamda bu şerefli göreve talibim.” Dedi.

07 Ekim Pazartesi günü ilk olarak Gönen Ziraat Odası Başkanı Necati Özkurt’u makamında ziyaret eden Karakaya; “ilçenin ihtiyacı olan birlikteliği sağlamak adına bu yola çıktım”. Dedi.

Özkurt; “siyasete çokta uzak olmayan ve deneyimi olan birisin. Bu mana da başarılı olacağına ve ilçenin yararına işler yapacağına inanıyorum.” Dedi.

Gönen Şoförler Odası Başkanı Hüseyin Şenel ve ekibini de beraberinde Gönen Ovası Sulama Birliği Başkanı Bülent Can ile Sulama Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Metin Çelik ile ziyaret etti.

Basın bizim için önemli!..

Pazartesi gününün son ziyaretini İŞTE MEYDAN GAZETESİ’ne gerçekleştiren Aydın Karakaya, burada gazete sahibi Ahmet Çiçek tarafından karşılandı.

Karakaya; “ Basın ve emekçileri ağır yükler altında görevlerini yapmaktalar. Basın, kişilerin haber alma olanağını sağlayan yegâne kuruluştur. Basında görev yapan arkadaşların emeğine saygı duymak gerekmektedir. Yaptığımız her türlü icraatı halkla paylaşmamızı sağlayan basındır.” Dedi.

 

 



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı