"Ayaklı Gaste" çıktı

Eğitimci yazar Fatma Zehra Köseley'in ilk Kitabı "Ayaklı Gaste" okuyucuları ile buluştu.

Balıkesir ve Merkez basın organlarında 20 yılı aşkın süredir yayımlanan makaleleri ile okuyucuları arasında diyalog kuran Eğitimci yazar Fatma  Zehra Köseley'in ilk kitabı “Ayaklı Gaste”  çıktı.

Yazar Köseley, uzun bir süre sonra kitabı “Ayaklı Gaste”nin yayımlandığını ve oldukça beğeni ile karşılanan  “Ayaklı Gaste” nin tüm gelirini Çağdaş Yaşamı destekleme Derneği “ÇYDD” bağışladığını açıkladı.

Yazar Köseley yaşamdan kesitlerin yer aldığı  “Ayaklı Gaste” nin ilgi ile karşılanmasının yazma noktasında motivasyonunu arttırdığını, dolayısı ile 2. kitabı hazırlıklarının da başladığını açıkladı.

Yazar Köseley,  “Ayaklı Gaste”  gelirinin ÇYDD'ne bağışlanmasını ise daha çok çocuğun okuma sevdanı tamamlamasına katkı olması adına bu karara vardığını söyledi. Yazar Fatma Zehra Köseley'in  bir solukta okuyacağınız “Ayaklı Gaste” kitabı ÇYDD şubelerinden temin edilebilecek.

Eğitimci yazar Fatma Zehra Köseley, Savaştepe Mezunları olarak her yıl geleneksel olarak  gerçekleştirdikleri Mezunlar günü için geldikleri Erdek'te Eski Balıkesir Milletvekillerinden Ömer Lütfü Coşkun'a  imzalı kitabını armağan etti.



Anahtar Kelimeler: "Ayaklı Gaste" çıktı
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı