Ayağı uğurlu geldi.

Ayağı uğurlu geldi.

Önceki hafta gerçekleştirilen genel kurul ile Petrol İş sendikası şube başkanlığına seçilen Tuncay Topuz bugün baklama tepsisi ile geldiği maçta "Vurduğunuz gol olsun." dedi.

TFF Bal lig 12. grup temsilcimiz Etispor ligde 13 ve ilk devrenin son karşılaşması için çıktığı sahada hedefindeki 3 puan için mutlak galibiyet bekliyordu ve kırmızı beyazlı ekibin bu temennisine kavuşması için herkes tek yumruk-tek yürek oldu.

Petrol İş sendikasında önceki hafta gerçekleşen genel kurul ile göreve seçilen Tuncay Topuz, yönetim kurulu arkadaşları ile birlikte  bir tepsi baklava ile geldiği maç çıkışında kırmızı beyazlı ekibe başarı dileğinde bulunup, “Vurduğunuz gol olsun.” dedi.

Etispor'un sahaya çıkış anında bir başka konuğu da kurumsal kimliği ile camianın en önemli isimlerinden Genel Müdür yardımcısı Özgür Saç oldu. Özgür Saç'ta Etispor camiası için 6 puanlık bir karşılaşma olan Tavşanlı Linyit maçı için tüm programlarını iptal ederek takımın yanında oldu.

İşte bu iki önemli ismin başarı dileği sonrası Etispor özellikle karşılaşmanın 2 yarısında devleşti. 57 ve 67 dakikalarda 2 güzel gol ile oyunu süsleyen Etispor, aynı oranda savunmasında da rakibe geçit vermeyerek kalesinde gol görmedi.

Etispor 2-0 lık skor sonrası puan cetvelinde takipçisi olduğu Tavşanlı Linyitspor'un üzerine çıkarken, Lider Sultanbeyli'nin de kendi sahasında sürprizin, sürprizini yaparak Akıncılarspor'a 2-1 yenilmesi Etispor'un önünün süpürülmesi anlamında önemli bir hafta oldu.



Anahtar Kelimeler: Ayağı uğurlu geldi.
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı