Avşaspor'un Bayram hocası var

Avşaspor

Avşaspor ile özdeşen teknik adam, Bayram Kahraman genç bir kadro ile mücadele edeceği yeni sezondan umutlu

Yıllardan beri amatör futbolun içinde bir teknik adam.

Bayram Kahraman, Balıkesir bölgesi amatör futbol ligleri denince akla gelen ilk antrenörlerden.

Kahraman ile yaşamını sürdürdüğü Avşa’da görüştük.

Öncelikle Avşa’nın güzel bir sahaya kavuşmasından duyduğu mutluluğu şöyle dile getirdi:

“Avşaspor ve Marmaraspor takımları, sahaları olmadığı için 35 yıldır her maçlarını deplasmanda oynamak zorunda kaldı. Bu maçları için hep deniz motorları ile gidip gelmek zorunda kaldı. Çünkü bugünkü gemiler yoktu. Hep sıkıntı içinde maçlarına gidip geldiler. Şimdi kendi sahamıza kavuştuğumuz için mutluyuz. Bu sahanın adamıza kazandırılmasında emeği geçen Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın yanı sıra Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu(ASKF) Başkanı Metin Mengüç’e teşekkür borçluyuz. Önümüzdeki günlerde sahamıza 500 kişilik bir tribün de yapılacak. Bu konuda onay verildi.”

BU YIL AVŞASPOR’U ÇALIŞTIRACAK

Kahraman, önümüzdeki 2020-2021 futbol sezonunda, Avşaspor’da antrenörlük görevini sürdürecek.

Avşaspor’un, geride bıraktığımız sezon 1. Amatör Lig’e yükselmesinin mutluluğunu yaşadığını vurgulayan Kahraman, şunları söyledi:

“Bildiğiniz gibi Marmara Adalar Belediyespor, geride bıraktığımız sezon, Süper Lig’den, 1. Amatör Lig’e düştü. Bu takımla da gönül bağım var. Ancak önümüzdeki sezon Avşaspor’da görev alacağım. Avşaspor’un ana iskeletini bozmayacağız. 1-2 takviye transfer de yapabiliriz. Ama öncelikle Avşalı genç çocuklarımıza forma vermeyi amaçlıyoruz.”

İSMİ SOKAĞA VERİLMİŞTİ

Marmara Adalar Belediyesi’nin, geçtiğimiz yıl aldığı bir kararla evinin bulunduğu bir sokağa ismini vermesinden duygulandığını vurgulayan Bayram Kahraman, şu değerlendirmede bulundu:

“Uzun yıllardır Avşaspor ve Marmara Adalar Belediyespor’un başarısı için emek veriyorum. Bir gün belediye meclisindeki bazı arkadaşlar, bana, “’Senin bu adaya heykelini dikmek gerekir’ dediklerinde gülerek, şaka yollu, ‘Bırakın heykeli de hiç olmazsa bir sokağa ismimi verin, yeter’ demiştim. Ancak bir süre sonra meclis kararı alarak, bana sürpriz yapıp, evimin olduğu sokağa ismimi verdiler. Elbette ki duygulandım ve mutlu oldum.”

EVİNİN ÖNÜNE SPOR TESİSLERİ YAPTI

Kahraman, evinin önüne de kendi çabalarıyla spor tesisleri yaptı. Mini futbol, basketbol, voleybol ve tenis sahalarından bölgedeki gençler ve vatandaşlar da yararlanıyor.

İYİ BİR FENERBAHÇELİ

Antrenör Bayram Kahraman, çok iyi bir Fenerbahçe taraftarı.

Evinin her yerini sarı-lacivertli renkler süslüyor.     ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Avşaspor' Bayram hocası
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli