Avşaspor futbol okulu gibi

Avşaspor futbol okulu gibi

Son yılların başarılı ekibi Avşaspor, İstanbulspor`a giden Rifat`tan sonra Orta alan oyuncusu Ferhat`ta Bulancakspor ile sözleşme imzaladı




Son yılların başarılı ekibi Avaşaspor, İstanbulspor`a giden Rifat`tan sonra Orta alan oyuncusu Ferhat`ta Bulancakspor ile sözleşme imzaladı.

Sporda kaçınılmaz başarının
sektörel kazanımlarla orantılandığı günümüzde daha iki yıl önce 2.Amatörde mücedele eden Avşaspor`u ulusal futbolun, Sporcu merkezi haline getirdi.

Geçtiğimiz yıllarda Serdar Samatyalı`nın da aynı kulüpten tetişerek Bandırma üzerinden Profosyonel futbol dünyasında önemli takımların formasını taşıması bu noktada Avşa ve Avşaspor`un ismininde öne çıkmasına neden oldu.

Son 3 yıldır Avşaspor`un Teknikdirektörlüğünü üstlenen Feray Acemliler, gelinen noktada yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen Bordo-Mavi`li ekibin sportif mücadelede var olması adına elinden geleni yaparken Avşaspor`u önce 2. Amatör Küme`den 1. Amatör Küme`ye taşıdı.

Avşaspor Ada takımı olması nedeniyle kendi saha ve sportif olanaklarından yeterince istifade edemediği için Bandırma`yı kendi sahası olarak göstermesi saha mücadelesi anlamında mütemadiyen deplasman oynamasına neden oldu.

Avşaspor`un sürekli dış sahalarda mücadele etmesi zamanla oyuncuların bu olumsuzlukla bağımlılık kazanmasına neden oldu ve Avşaspor 2.Amatör Küme`den sonra 1.Amatör Küme`de de zaman zaman Bandırma`nın dışındaki karşılaşmalardan da galibiyetle dönmeyi başardı.

Avşaspor futbola olan  aşkını sınır ötesine taşımakla kalmayıp, elde ettiği başarılarla adını duyurması, haklı olarak belli spor odakları tarafından izlenmeye alınmasına neden oldu ve sezon başında ilk teklif İstanbulspor`dan Orta saha oyuncusu Rifat Can Tekbaş`a geldi.
Tekbaş`ın Sarı Siyahlı ekiple profesyonel mukavele imzalaması ardından Şimdide orta alan oyuncusu Ferhat Rüzgar Özşakar`a Bulancakspor`dan transfer teklifi geldi.

Kırmızı beyaz renkli Bulancakspor mücadele ettiği BAL liginde aradığı orta alan oyuncusunu Avşa`da buldu ve bugün atılan imzalarla Ferhat Rüzğar Özşakar`ı Bulancakspor`a bağladı. 







Tolga
8.01.2013 00:54:55
Yetenekli bir oyuncydu zaten belli ediyordu yeteneklerini 2 defa karşi karşiya oynadim kendisyle son macda biraz tatsizlk yaşamştm ama mac esnasinda olablcek şeyler . allah yolunu acik eder inşallah . hasanbeyspor.

Selami
8.01.2013 01:00:55
geleceğin Fenerbahçeli Oğuz2u kesin kimse şaşmasın... bence Bandırmaspor uzakta aradığını burnunun bibinde görmedi.

murat ekdi
8.01.2013 10:26:49
Bu takım inşallah bir basamak olur, ileride Fenerbahçemizde görmek bize nasip olur.

ahmet
13.01.2013 12:13:25
avsa spor kan kaybedıyor bence takım futbolcularını kaybederse boyle takımın yolu pek acık olmaz bence gıden futbolcuların yerıne aynı kalıtede oyuncu bulması gerekıyor...

Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false