Avşa´da büyük aymazlık

Avşa´da büyük aymazlık

Millet İttifakı Mitingi sabote edildi.

Millet ittifakı Balıkesir Büyükşehir Başkan Adayı İsmail Ok´un Marmara Adalardaki seçim çalışmalarının Avşa durağında yaşananlar bir kez daha demokratik aymazlığın boyutlarını çizdi.

İsmail Ok ve beraberindeki partililerin Avşa´da kendilerini bekleyen kalabalık ile coşkulu kucaklaşmaları ardından  iskele meydanında başlayan miting konuşması, yakın alandaki YAKO isimli meyhane´den sabote edildi.

Başkan Adayı İsmail Ok, İskele meydanında konuşmaya başlayınca Polat Tezölmez´e ait karşı meyhanenin 2. katında camlar açılıp davul çalındı.

Avşa´da Cumhur ittifakı sempatizmanı olduğu anlaşılan Polat Tezölmez´in YAKO isimli meyhanesinin 2. katında camları açarak davul çaldırıp mitingi sabote eden kişilerin içinde AK parti belediye meclis üyesi ve 31 mart seçimlerinde AKP 3. sıra Belediye meclis üyesi adayı Ediz Öztürk ile Avşa´nın ünlü eğlence merkezi TANZ-DİSCO´nun işletmecisi Ali Ümit olduğu anlaşıldı.

/resimler/2019-3/23/2300451060721.jpg

Avşa iskele meydanında yapılan Miting konuşmasını olumsuz etkileyen DAVUL sesini kestirmek isteyen Millet İttifakı gençlerini ise yine Başkan adayı İsmail Ok engelledi.

İsmail Ok, mikrafondan Millet İttifakı gençlerine seslenerek butür provekasyonlara gelmemelerini istedi.

Avşa´da yaşanan siyasi aymazlık daha sonra bazı Cumhur İttifakı sempatizmanı gençlerin YAKO isimli meyhaneye giderek, davranışın aksini savunup yapılan hareketin Cumhur ittifakı lehine değil, aleyhine tarafkir topladığını anlatması üzerine YAKO´daki davul seslerinin kesildiği görüldü.

/resimler/2019-3/23/2313262481616.jpg

                         AVŞA´da JANDARMA NE İŞ YAPAR

Avşa´da yaşanan tüm bu olumsuzlukları yakın takibe alan ada Jandarması durum ve vaziyeti izlemekle yetinince toplumsal infiale neden olabilecek meydan konuşması sabotesi bukez havaya ateş edilme cüreti ile devam etti.

Millet İttifakı Avşa mitingi davullu sabote ardından konvoy ile yakın kırsal Araplar yönüne devam etmek istenmesi, bukez aynı işletmenin yine 2. katında bulunan şahıslar tarafından havaya ateş edilerek yeni bir aymazlığa neden olundu.

Millet İttifakı´nın Avşa Mitingini protesto etmek amacı ile bir bir ardına gerçekleştirilen gelişmeleri yakından takip eden Avşa Jandarmasının olay ve gelişmelere ilişkin tavrı ve tutumu kamu oyu tarafından yakından takip ediliyor.

/resimler/2019-3/24/0820016340603.jpg



ALİ-VELİ
24.03.2019 07:37:42
Papaz ve karga İstanbul´da bir Kiliseye, bir papaz atanmış papaz gelir gelmez ilk işi eski çanı değiştirmek olmuş. Çan çalmak için geldiğinde bakmış bir de ne görsün! Karganın biri çana pislemiş, neyse temizlemiş hemen ve ertesi günü çan çalmaya tekrar geldiğinde aynı manzarayla karşılaşmasın mı!!!! Papaz kargayı yakalamaya karar vermiş fakat ne yaptıysa bir türlü yakalayamamış. Demiş ki bir de vatandaşa sorayım, nasıl yakalayabilirim bu melun kargayı...Bilen birilerine olayı anlatmış ve demiş ki ben bu kargayı nasıl yakalarım? Vatandaş kolay demiş bir parça peynir, peynirin yanına da bir kadeh rakı koy yakalarsın.... Papaz, nasıl olur! Olur mu hiç öyle şey? Öyle demiş. Vatandaş... İzah etmiş... Karga peyniri yiyecek, sonuç da susayacak, rakıyı su diye içecek ve sarhoş olacak...... Papazın aklına yatmış vatandaşın anlattığını harfiyen yapmış. Papaz çan çalmak için geldiğinde bakmış ne görsün! Karga yerde yatıyor. Kargayı kuyruğundan tutmuş.. Ulan, demiş sana Hiristiyan desem kilisenin çanına pislemezsin, Müslüman desem rakı içmezsin... Söyle len söyle, sen nesin? Karga kekeleyerek-aakkk papapartiliiiyiiim. 85.106.111.145

Anahtar Kelimeler: Avşa büyük aymazlık
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli