AVRUPA´YA SEKİZİNCİ GÖNÜLLÜ

AVRUPA´YA SEKİZİNCİ GÖNÜLLÜ

Bandırma Belediyesi Avrupa Gönüllü Hizmet Ofisi, 8. Gönüllüsü Barış Budak´ı Polonya´ya gönderiyor.

Bandırma Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Bandırma Belediyesi Avrupa Gönüllü Hizmet Ofisi, 8. Gönüllüsü Barış Budak´ı Polonya´ya gönderiyor.

Polonya´nın Oswiecim kentinde ?Szkol Ekonomiczno ? Gastronomicznych w Oswiecimiu? Lisesinde 10 ay süreyle eğitmenlik yapacak gönüllümüz, Polonyalı gençlere, Türk kültürünü, dilini, yemeklerini, müziklerini ve tarihini tanıtacak. Proje kapsamında gönüllümüze Avrupa´nın çeşitli ülkelerinden gelen gençler eşlik edecek.

/resimler/2019-10/4/1750204042060.jpg

Projeye gitmeden önce Belediye Başkanımız Av. Tolga Tosun´u makamında ziyaret eden Barış Budak, gideceği sosyal sorumluluk projesi hakkında bilgiler verdi.

Proje öncesi kendisini ziyaret eden Barış Budak´a teşekkür ederek sözlerine başlayan Başkanımız Av. Tolga Tosun: ?Bandırma Belediyesi olarak gençlerimizin yurt dışına gitmesini destekliyor ve onları bu konuda cesaretlendiriyoruz. Gençlerimizin ufuklarının açılması, farklı diller öğrenmeleri, farklı kültürler hakkında bilgi sahibi olmaları, kendilerini geliştirmeleri ve yeni bir bakış açısına sahip olmaları bakımından yurtdışına çıkmalarını çok önemsiyorum. Biz de belediyemiz bünyesinde bulunan Avrupa Gönüllü Hizmet Ofisi´ne başvuran gençlerimizi yurtdışına çıkmak ve yurt dışında gönüllü sosyal projelerde nasıl yer alabilecekleri konusunda ücretsiz danışmanlık hizmeti veriyor ve gençlerimizi yurt dışı konusunda destekliyoruz. Ben gençlerimizin yurtdışında edindiği bilgi birikim ve tecrübelerinin ülkemizin daha iyi şartlarda gelişip kalkınmasına fayda sağlayacağına inanıyorum. Barış kardeşimize nazik ziyaretleri için ve önemli bir sosyal sorumluluk projesinde yer aldığı için teşekkür ediyor, Ülkemizi Poloanya da en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum ve başarılarının devamını diliyorum.? dedi.



Anahtar Kelimeler: AVRUPA SEKİZİNCİ GÖNÜLLÜ
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli