Avlar, Seçim ziyaretlerine hız verdi.

Avlar, Seçim ziyaretlerine hız verdi.

Erdek Esnaf Sanatkarları, Kredi Kefalet Kooperatifi yönetimi nezaket ziyaretlerine hız verdi.

Bakanlıkça 20 Ocak'ta olağan üstü genel kurula gidilmesi noktasında genelge yayınlanması ardından seçim çalışmalarına başlanan Esnaf Kredi kefalet kooperatiflerinde yoğun bir ziyaret trafiği başladı.

Bakanlık öngörüsü ile yapılması planlanan kooperatif seçimleri öncesi 10 Ocak'ta tüm kefalet kooperatif yönetimleri Ankara'ya davet edildi.  10 Ocak'ta yapılacak başkent ziyaretinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuğu olacak, olan Kooperatif yönetim çevreleri Ankara dönüşü seçim gündemini oluşturacaklar.

Erdek Esnaf ve Sanatkarları, Kredi Kefalet Kooperatifinin başarılı yönetimi 20 Ocak'ta yapılması öngörülen Kooperatif seçimi öncesi ilçede nezaket ziyaretlerini sürdürüyor. Başta ilçe Kaymakamlığı olmak üzere, Belediye Başkanlığı ve siyasi parti ilçe başkanlıklarını ziyaret eden Hüseyin Avlar başkanlığında oluşan yönetim kurulu çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuyor.

Erdek Esnaf Kefalet Kooperatifi başkanı Hüseyin Avlar beraberinde yönetim kurulu üyeleri Bülent tetik, Şaban Filiz, Hasan Mor ve  Mustafa Akcan ile Partiyi ziyaretlerini gerçekleştirdi.

Bir süre izne ayrılan Belediye Başkanı Burhan Karışık ise izne çıkmazdan önce Kefalet Kooperatifini ziyaret ederek Başkan Hüseyin Avlar ve yönetim kurulu arkadaşlarına başarı dileğinde bulundu.



Anahtar Kelimeler: Avlar Seçim ziyaretlerine verdi.
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı