ATLETLER VOLEYBOL SAHASINA İNDİ

ATLETLER VOLEYBOL SAHASINA İNDİ

Marmara Yıldız Kızlar Voleybol Müsabakalarına katılan Erdek 18 Eylül Ortaokulu Kız Voleybol Takımı yapmış olduğu maçları kazanarak gruptan çıkmayı başardı.

2014/2015 Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri adı altında 08-15 Ocak 2014 tarihleri arasında Bandırma’da yapılan Marmara Yıldız Kızlar Voleybol Müsabakalarına katılan Erdek 18 Eylül Ortaokulu Kız Voleybol Takımı yapmış olduğu maçları kazanarak gruptan çıkmayı başardı.

Bundan sonra Marmara Ligi’nin diğer ayağı olan Gönen Grubu’nun birincisi ve ikincisi ile maçlara çıkacak olan Erdek 18 Eylül Ortaokulu Kız Voleybol Takımı bu maçlardan birisini kazandığı takdirde il şampiyonluğu için Balıkesir’de mücadele edecek.

Beden Eğitimi Öğretmeni Niyazi GÜLHAN yaptığı açıklamada; takımın büyük çoğunluğunun atletlerden oluştuğunu, iyi bir atletizm alt yapısına sahip olan her sporcunun gerekli olduğu zaman diğer branşlardan bir kısmına da ayak uydurabileceğini açıkladı. Bu turnuvaya öğrencilerimizin sosyal yapılarına katkı sağlaması ve okulumuzun sosyal, sporsal  ve kültürel yapısına uygun olduğu için katıldık. Bu konuda bizden desteğini esirgemeyenlere ayrı ayrı teşekkür ederim dedi.



  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı