Atılay Batu, Corendon Airlines’i anlattı.

Atılay Batu, Corendon Airlines’i anlattı.

Bandırmalı Atılay Batu, uluslararası dev hava turizm ve şirketi Corendon Airlines üst düzey yönetim çevresinde görev yapıyor

2000’li yılların başında Hollanda’da bir tur operatörü olarak kurulan Corendon, zaman içerisinde hava taşımacılığı, incoming ve otelcilik sektörlerinde de uzmanlaşarak uluslararası bir turizm grubuna dönüşmenin ardından kurulduğu ilk günden bu yana “Fark Yarat” sloganıyla girdiği havacılık sektöründe birçok örnek uygulamaya ve ilklere imza attı.

 Corendon Airlines, ilk uçuşunu 12 Nisan 2005’te Eindhoven’dan Sabiha Gökçen’e gerçekleştirerek aynı zamanda bu meydana yolcu uçağı indiren ilk şirket olmuştu.

Bünyesinde Türkiye, Hollanda ve Malta olmak üzere 3 farklı tescile sahip havayolunu bulunduran Corendon Airlines, Avrupa’dan popüler tatil destinasyonlarına yaptığı turistik seferlerin yanı sıra yine Avrupa’dan Anadolu’nun birçok şehrine düzenlediği direkt uçuşlar ile yılda 4 milyon yolcu taşımakta.

Tamamı Boeing 737-800 model uçaklardan oluşan filosuyla 45 ülkede 145 havalimanına direkt uçuşlar düzenlemekte olan Corendon Airlines’in Antalya merkez üssünde Bandırmalı yer işletme direktörü Atılay Batu, ünlü yayımcı Cihan Akgün’e yaptığı söyleşi birçok yayım kanalında izleyici ile buluştu.

Bandırma’lı Şair Ahmet Şakir Batu & Günseli Batu çiftinin oğlu olan Atılay Batu’yu başarılı çalışmalarından dolayı kutluyor, kurumsal yapıyı daha üst noktalara taşıyacağına inanıyoruz.



Anahtar Kelimeler: Atılay Corendon Airlines’ anlattı.
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı