?Atatürk´e dil uzatanların hepsi haindir?

?Atatürk´e dil uzatanların hepsi haindir?

Başkan Sarı, Seçim ofisi açtı, Meclis adaylarını tanıttı.

Erdek Belediye Başkanı Mimar Sarı´nın, 31 Mart yerel seçimi için seçim bürosunun açılışı miting havası içinde geçti. Çok kalabalık bir topluluğun izleyip, alkışlarla destek verdiği açılış sırasında ilk konuşmaları İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir ve CHP Erdek İlçe Başkanı Metin Uysal yaptılar. Demir ve Uysal, seçimden başarıyla çıkacaklarını belirttiler.

                            SARI KONUŞUYOR

Erdek Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı, konuşmasında çeşitli konulara değindi.

Ülkemizin son 17 yıldır geldiği duruma bir vatandaş olarak üzüldüğünü vurgulayan Sarı, ?31 Mart seçimi yerel seçimden çok daha büyük önem taşımaktadır? dedi.

/resimler/2019-3/1/0027452957818.jpg

                   ATATÜRK´E DİL UZATANLARIN HEPSİ HAİNDİR

17 yıldan beri Atatürk´ün kurduğu cumhuriyet değerlerine sistemli şekilde saldırılar olduğuna dikkati çeken Sarı, şunları söyledi:

?Atatürk´e laf söyleyenlerin bugün adları Dimitri değilse, her zaman Atatürk´ün ayaklarının suyunu içsinler. Ayyaş dedikleri o kişiler, bugün özgürce ezanlar okunan ülkemizi yaratmışlardır. 31 Mart´ta Erdek belediye başkanını seçmek önemli değil. Ülkemizde bugün beka sorunundan söz edenler, bu sorunu kendileri yarattıkları için korkuyorlar. 31 Mart, onlardan hesap sorma günüdür. Bu ülkede yerel yönetimi, tarımı, üretimi yok ettiler.?

Görev yaptığı süre içinde yüz kızartıcı hiçbir suç işlemediğini, sadece dilini tutamadığı için ceza aldığını vurgulayan Sarı, ?Görev yaptığım süre içinde bırakın mal varlığımın artmasını, mal varlığım yüzde 300 azaldı? dedi.

/resimler/2019-3/1/0027008112294.jpg

   MAYIS AYI SONUNDA ÇALIŞANLARIMIN TÜM ALACAKLARI BİTECEK

Belediye personeline 14 aydır maaş ödeyemediklerine işaret eden Sarı, şu değerlendirmede bulundu:

?Bu süre içinde personelimden bir kişi bile bana ihanet etmedi. Bana güvenleri için onlara minnettarım. Ancak buradan onlara bir söz vereceğim. Bana kaynağını sormayın. Çok önemli bir ekonomik kriz yaşamazsak, mayıs ayı sonuna kadar personelimizin tüm alacaklarını ödeyeceğim. Eğer bunu sağlayamazsam, 1 Haziran´da istifa edeceğim.?

/resimler/2019-3/1/0025564516631.jpg

                                        CEZALAR KONUSU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın, bir süre önce geçmişte kendisiyle ilgili tüm davaları affettiğini, sadece kendisiyle ilgili olanları affetmediğini belirten Sarı, ?Tabii bunun nedenini sizler de biliyorsunuz. Erdek´teki dünürler? diye konuştu.

Son olarak hakkında Cumhurbaşkanına hakaretten verilen 11 ay 20 günlük cezanın seçme ve seçilme hakkına engel oluşturmadığına dikkati çeken Sarı, ?31 Mart´ta belediye başkanlıklarını seçmeniz yetmez. Bunlara güle güle demenin önünü açmalısınız? dedi.

/resimler/2019-3/1/0025138891000.jpg

                              ROMANLARI SEVİYORUM

Kimsenin ekmeğiyle bilerek oynamadığını altını çizen Sarı, şöyle konuştu:

?Beni, Roman vatandaşlara ilgi gösterdiğim, ekmek verdiğim için eleştirenler var. Ben, romanları seviyorum. Çünkü onlar, karınları doyduğunda mutlu oluyorlar. Fazla hiçbir beklentileri yok. Yine Romanların yanında olacağım. Onları aç mı bırakacağım? Romanları sevmeyenler bana oy vermesin.?

/resimler/2019-3/1/0024174515708.jpg

                           BU İLÇEYİ ÇAKALLARA BIRAKMAYIN

31 Mart yerel seçiminde Erdeklilerin, ilçeyi vicdanlı insanların mı, yoksa çakalların mı yöneteceğine karar vereceğine dikkati çeken Sarı, şunları söyledi:

?Her meslek kutsaldır. Ben mimarım, mesleğimle gurur duyuyorum. Herkes mesleğini söyleyecek. Bu arkadaşa soruyorum. Mesleğin nedir? Sen, Erdeklileri paranla satın alamazsın. Yüksek kaldırımdan, açık denizlerdeki gemilerdeki kumarlardan elde ettiğin haram paralarla Erdeklileri satın olman mümkün değil. Cami yaptırarak kimse beraat edemez. Bu kişilere belediyenin anahtarını teslim ederseniz, daha sonra o kapıdan içeri desturla giremezsiniz. Erdek, Karaköy´den talimat almaz. Turan Gün, benim arkadaşım ama ona da şunu söylemek isterim. Erdek´te benden rahatsız olan rant çeteleri var. Beni devirmek isteyen bu çakallarla yan yana olmaman gerekir. Turan Gün´ün babası sağ olsaydı, onu benim karşıma aday çıkarmazdı. Şimdi şunu da söyleyeyim. Benden sonra belediye başkanı olmasını istediğim Hüseyin Aysan, 2009 seçiminde bana, ?Ağabey, ben başkan olmak istiyorum´ deseydi, karşısında aday olmazdım.?

Sarı, daha sonra Erdek ile ilgili çeşitli konularda açıklamalarda bulundu.

/resimler/2019-3/1/0023521232932.jpg

                     BELEDİYE MECLİS ÜYELİĞİ LİSTESİ

Sarı, bu arada CHP-İYİ Parti´den oluşan Erdek belediye meclis üyeliği listesini de açıkladı.

Listede kontenjan adayları olarak Canan Kırdar ve Hasan Yapakçı yer alıyor.

Meclise aday diğer isimler ise şöyle:

Recep Eren, Burhan Karışık, Nimet Kalafat, Çetin Gül, İbrahim Beyoğlu, Murat Çolak, Şaban Telemeci, Süleyman Oruç, Enver Damar, Serpil İkiz, Abdullah Şener, Şükrü Talaş

Belediye Başkanı Sarı, listede yer alan üyeleri birer birer tanıtırken, ?Ben, yola çıktığım, inandığım ve güvendiğim hiçbir arkadaşımı yarı yolda bırakmam. Onları önerdiği kişileri de işe alırım. Listemi beğenmeyen oy vermesin. Bana inanıp güvenmeyen yanımda olmasın? dedi.

/resimler/2019-3/1/0023226077806.jpg



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli