Atatürk parkı yenilendi

Atatürk parkı yenilendi

Hıdrellez`e hazırlanan bahçeye yeni bahçe mobilyaları monte edildi.





Kentimizin mevcut yeşil alanlarının halkımızın ihtiyaçlarına uygun hale getiren Bandırma Belediyesi Park ve Bahçe Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarına Atatürk Parkında devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında bahar aylarının gelmesinin ardından halkımızın aileleriyle birlikte Atatürk Parkı'nda vakit geçirebilmeleri için yeni piknik masalarını yerleştiriliyor. Bandırma Belediyesi Park-Bahçe Müdürlüğü ekiplerince yoğun şekilde sürdürülen çalışmalar en kısa sürede tamamlanarak hıdrellez'e yetiştirilmesi hedefleniyor.

Yapılan çalışmaları Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur ile birlikte yerinde inceleyen Başkan Yardımcısı Dursun Mirza, kentimizin önemli yeşil alanlarından olan Atatürk Parkı'na 40'ın üzerinde yeni piknik masası koyduklarını ve bu parkın çevre düzenlemesinde yeni alanlar oluşturarak halkımızın kullanımına en uygun hale dönüştürmek istediklerini söyledi. Mirza yapılan çalışmalar hakkında şunları söyledi:



Bandırma Belediyesi olarak kentimizin yollarını ve kaldırımlarını yenilerken, bir yandan da Bandırma'nın kent girişinde ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmalarımızı sorunsuz bir şekilde yerine getiriyoruz. Bu çalışmalarımızla birlikte Bandırma'nın eskiden beri var olan ancak halkımızın pek kullanmadığı Atatürk Parkı'nı yeniden düzenledik. Bu çalışmalarda halkımızın spor yapabilecekleri koşu parkurları ve spor aletleri oluşturduk. Kafeteryalar yaptık. Son olarak bu çalışmalarımıza 40'ın üzerinde yeni piknik masalarımızı yerleştirerek devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın aileleriyle birlikte piknik yapabilecekleri ve hoş vakit geçirebilecekleri bir hale dönüşen Atatürk Parkı, yapılan bu son çalışmalarla daha fazla vatandaşımıza hizmet verecek ”



Buradaki çalışmaların ardından Bandırma Belediyesi şantiyesinde yer alan Park-Bahçe Müdürlüğü Fidanlığına hareket eden Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza, Kent Girişi Düzenleme Çalışmalarında dikimi gerçekleştirilecek ağaçları inceledi. Mirza: Kentimizin uzun yıllar göz ardı edilen kent girişi düzenleme çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlk olarak otomatik sulama sistemlerini kurduğumuz bu alanlarda daha sonra fidanlarımızı diktik. Ardından son olarak ekiplerimiz Palmiye dikim çalışmalarını yerine getirdiler. Bundan sonra da çimleme çalışmalarımızı tamamlayıp Bandırmamıza yakışan bir kent girişi ortaya çıkmış olacak” dedi.













Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false