Atatürk Özel Eğitimde ders başı

Atatürk Özel Eğitimde ders başı

Yeni yılda ilk armağanlar Nurten Sarıaltın´dan geldi.

Tüm okullarda 19 Eylül Pazartesi günü ders başı yapılmasına rağmen Atatürk Özel Eğitim İlk ve Ortaokulunda bugün yapılan törenle yeni ders yılına başlandı.

Temelden çatıya yenilenmiş okulları ile buluşmanın sevincini yaşayan öğrenciler, okullarına yeni başlayan kardeşleri ile kaynaşma heyecanı yaşadı.

Atatürk Özel Eğitim İlk ve Ortaokulu Müdürü Algan Kartal yaptığı konuşmada, "Yeni bir eğitim yılına umutla başlıyoruz, tüm okul olarak yeni eğitim yılına öğretmen, öğrenci, çalışanlar ve velilerimiz ile çok büyük bir aileyiz." derken Özel eğitim öğretmenleri olarak yepyeni bir döneme hazır olduklarını söyledi.

Yeni eğitim yılının hayırlı, uğurlu ve sağlıklı geçmesini diledi.

Algan´ın konuşmasını öğrencileri konuşmaları ve şirileri takip etti.

/resimler/2018-9/21/2342323412806.jpg

ÖZEL EĞİTİME ALTIN KAPLİ ´NURTEN ABLA´dan İLK ARMAĞAN 

Bireysel katkısı ile sosyal aktivitelerde adı öne çıkan Nurten Sarıaltın´da Atatürk Özel Eğitim ilk ve ortaokulun yeni eğitim öğretim yılı ders başı programına sürprizi vardı.

Nurten Sarıaltın beraberinde Palyaço Musti ile birlikte geldiği Atatürk Özel Eğitim´de kurumsal coşkuya motivasyon kattı.

Nurten Sarı Altın kendisi ve komşularının katkısı ile elde ördükleri fermuarlı kalem kutusunun içine kurşun ve kırmızı kalem, silgi ve kalemtraş koyarak tüm öğrencilere armağan etti.

/resimler/2018-9/21/2343173882467.jpg

Sosyal projeleri ile adından söz ettiren Nurten Sarıaltın, palyaço arkadaşı Musti ile birlikte hiç bir öğrenciyi atlamadan tüm öğrencilere yeni eğitim yılı anısı olarak kendilerine en çok gerekli kalem çantasını armağan ederek öğrencilerden alkış aldı.



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli