ATATÜRK BULVARI YENİLENİYOR

ATATÜRK BULVARI YENİLENİYOR

Büyükşehir Belediyesi´nin işbirliğiyle Atatürk Bulvarında yenileme çalışmalarına başladı.

Bandırma Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi´nin işbirliğiyle Atatürk Bulvarında yenileme çalışmalarına başladı. Özellikle İDO Seferleriyle geçiş güzergahı konumunda olan kentimizin ulaşımında yoğun şekilde kullanılan Atatürk Bulvarı başlayan yenileme çalışmalarıyla kent estetiğine büyük katkı sunacak.

/resimler/2019-9/24/1438013482970.jpg

Bandırma Özel Hastanesi´nden TMO Bandırma Şube Müdürlüğü´ne kadar olan yaklaşık 2 km´lik bir mesafenin çevre düzenleme ve ağaçlandırma çalışmalarıyla yepyeni bir görünüme kavuşacak olan Atatürk Bulvarında farklı türlerden birçok ağacın da dikimi gerçekleşecek.

Manolya, Bonzai, Zeytin, Defne, Zakkum, Kayabahçeleri ve çeşitli çalı gruplarının proje kapsamında dikimi amaçlanırken mevcut ağaçlar itinalı bir şekilde sökülerek Erdek Yolu güzergahında ve Malta Deresi çevre düzenlemesinde tekrar toprakla buluşacak.

Bandırma Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmaların kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.

/resimler/2019-9/24/1438493952637.jpg

Öte yandan konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Av.Tolga Tosun, Bandırma Belediyesi olarak kent estetiği açısından önemli bir alan olan Atatürk Bulvarı yenileme çalışmalarımızı Büyükşehir Belediyesi´nin de katkılarıyla mümkün olan en kısa sürede tamamlamayı amaçladıklarını söyledi.

Başkan Tolga Tosun: ?Kentimizin yerel yönetimi olarak şehrin ihtiyaç duyulan birçok noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Öncelikli olarak bozulan ve sıkıntılı olan cadde ve sokaklarımızda asfaltlama ve parke çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bununla birlikte kent estetiğimiz açısından önemli olarak gördüğümüz alanlarda da yenileme ve bakım çalışmalarımızı yerine getiriyoruz. Bu amaçla Bandırma´nın özellikle Deniz Otobüsüyle gelerek yoğun bir şekilde kullanılan Atatürk Bulvarında yenileme çalışmalarımızı başlattık. Yaklaşık 2 km´lik bu mesafe yeni ağaç türleri ve çalı gruplarıyla yepyeni bir görünüme kavuşacak? dedi.

/resimler/2019-9/24/1439328015993.jpg



Anahtar Kelimeler: ATATÜRK BULVARI YENİLENİYOR
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli