Ataş, sessizliğini bozdu

Ataş, sessizliğini bozdu

Bandırma AKP Belediye Meclis Üyesi Ataş: ?Yayınlanan bildirinin sorumlularının bulunması ilçe teşkilatımızın namus borcudur?

Adalet ve Kalkınma Partisi(AKP) Bandırma Belediye Meclis Üyesi Yakup Ataş, partisinin ilçe başkanlığınca, ?Belediye meclis üyelerimizin görevlerini de İlçe Başkanı Eşref Kasapoğlu yapıyor? başlığı altında yayınlanıp, meclis üyelerinin ağır bir dille eleştirildiği, daha sonra ilçe başkanlığınca ?Bu açıklamayı biz yapmadık? şeklinde yalanlanmak istenen bildiriyle ilgili düşüncelerini açıklarken, ?Böyle bir şey olmaz. Bu konu artık ilçe teşkilatımız için namus borcu olmuştur. Bu olay mutlaka açığa çıkarılmalıdır? dedi. Bu konunun sorumlularının mutlaka ortaya çıkarılarak, partiden uzaklaştırılmaları gerektiğine dikkati çeken Ataş, şu değerlendirmede bulundu:

?Biz, hâlen Türkiye´nin en güçlü siyasi partisiyiz. Böylesine güçlü bir partide, bu şekilde ciddiyetten uzak olaylar yaşanmaz. Parti içinde kaba tabiriyle ?abidik gubidik´ kişilerin mutlaka bağları koparılmalı, onlardan hesap sorulmalıdır. Eğer, bu siber bir saldırıysa bu da açığa çıkarılmalıdır. Belediye meclis üyesi olarak bu konunun sonuna kadar takipçisi olacağım.?

                                                               Önder BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Ataş sessizliğini bozdu
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı