Atakay`dan bu kadar

Atakay`dan bu kadar

CHP`de, Metin Ok`un, istifası ardından ilçe Başkanlığına getirilen Atila Atakay istifa etti.

Bandırma CHP ilçe Başkanı Atila Atakay görevinde istifa etti. Atakay ilçe başkanlığından istifa edişini yayımladığı basın bildirisinde, partilileri ve  kamu oyunun bilgisine seslenerek şöyle dedi.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur 11.09.2014

Mart 2012 yılında başlayan yönetim kurulu üyeliğim ve sonrasında 1 yılı geçkin bir süredir üstlenmiş olduğum cumhuriyet halk partisi bandırma ilçe başkanlığından bugün itibari ile istifa etmiş bulunmaktayım.

Benim için onur olan görevimi ifa ederken, ciddi anlamda emek sarf eden yönetim kurulu üyelerimizden, belediye başkanlarımızdan, belediye meclis üyelerimizden ve cumhuriyet halk partisi üyelerimizden çok ama çok destek aldım.

Bu süreçte yerel basınımızın emekçilerinden ve kıymetli yazarlarından, eleştirilerinde &haberlerinde objektif yaklaşım ve dostluk gördüm.

Hepsine müteşekkirim…

Yerel seçimlerde ve sonrasında, cumhurbaşkanlığı seçiminde, açıkçası girdiği her seçimden başarı ile çıkmış, hiç bir görevi aksatmadan tamamlamış hatta Balıkesir ilinde referans olarak gösterilen ilçe yönetim kurulumuzun benden sonra da gereğini layıkıyla tüzüğümüze uygun şekilde yapacağına gönülden inanıyorum.

Partimin ihtiyaç duyduğu her noktada, sade bir üyesi olarak hizmet etmek benim için bir şereftir. Üyelerimize, bandırma halkına bir hakkım geçtiyse helal olsun,

Saygılarımla,                                       ATİLA ATAKAY

                                                           CHP  İlçe Başkanı



  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı