ASKF, Ada takımlarını onurlandırdı

ASKF, Ada takımlarını onurlandırdı

Balıkesir ASKF Başkanı Metin Mengüç Marmara Adasından gelerek ana karada futbol heyecanını sürdüren iki takımı onurlandırdı.

 

Balıkesir ASFK Başkanı Metin Mengüç sadece finale kalarak şampiyonlukla taltif olmuş kulüpleri değil, başarıları ve süreklilikleri ile mücadele ettiği bölgesinde futbol adına katkısı bulunan iki Ada takımı Marmara Adalar belediyespor ile Avşaspor`u onur plaketi ile taltif etti.

İki ada takımının Bandırma Sanayi Arenadaki derbi karşılaşması öncesi sahaya inen ASFK Başkanı ve Genel Sekreter Ertunç İşbay, futbol kardeşliğinde birleşen iki ada takımını verdikleri mücadele nedeniyle  onur plaketi ile taltif ederken ısrarlı ve istikrarlı mücadelelerinden dolayı iki ekibide kutladılar.

ASFK Başkanı Mengüç, Bandırma Manşet`e yaptığı açıklamada Balıkesir genelindeki tüm kulüplere aynı mesafede olduklarını, alt yapı tesis anlamında beklentileri bildiklerini amaçlarının köy sahaları dahil imkanlar el verdiği sürece tüm sahaları sentetik yapma çabası içinde olduklarını söyledi.

ASKF Başkanı Mengüç, önceki hafta Burhaniye`de oynanması gereken ancak olaylar nedeni ile karşılaşmanın risk almaması için müsabakanın iptal edildiği karşılaşma içinde rapor beklediklerini söyledi.

Mengüç, karşılaşma hakkında, kendilerine ulaşacak saha, müşahit, hakem ve güvenlik güçlerinin raporları doğrultusunda karar verileceğini ifade etti.

Mengüç, Daha sonra indiği Sanayi Arena`da Marmara Adalar belediyespor adına 2. Başkan Arif Özenç`e, Avşaspor adına Başkan  Akın Çolak`a ve her iki takımın uzun yıllar Antrenörlüğünü yaparak ada takımlarına futbol ruhunu nakşeden Antrenör Bayram Kahraman`a birer onur plaketi verdi.

Marmara Adalar Belediyespor Antrenörü Bayram Kahraman, ASKF tarafından böyle bir ödül ile taltif edilmesine kayıtsız kalmayarak yaptığı yazılı açıklama ile Adalar`da futbolun devamına katkı sağlayan herkezi tebrik etti.

Bayram Kahraman;  "Öncelikle T.F.F adına Balıkesir A.S.K.F Başkanımız Sayın Metin Mengüce ve Yönetim Kurulu üyemiz Ertunç İşbay`a bana bu plaketi layık gördükleri için onlara çok teşekkür ediyorum. Ben de bu plaketi Adalar adına 25-30 senden beri sporu maddi ve manevi kişiler adına öncelikle Marmaraspor rahmetli Başkanlardan Sadık Dinçer şu andaki ikinci Başkanımız Arif Özenç adına Avşaspor kurucularından rahmetli başkanlarımızdan Şerafettin Uzuner adına ve Avşaspor federe olmadan önce Marmarasporda talebem olan Erkut Kırmızı`ya iki adada yaşayan insanlar yöneticiler ve taraftarlar adına alıyorum. Onlara çok teşekkür ediyorum." dedi.



  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı