ASKF BAŞKANI MENGÜÇ GÜVEN TAZELEDİ

ASKF BAŞKANI MENGÜÇ GÜVEN TAZELEDİ

Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri'nin 13. olağan genel Kurulu'nda mevcut başkan Metin Mengüç tek listeyle girdiği seçimde yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.


Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri’nin 13. olağan genel Kurulu’nda mevcut başkan Metin Mengüç tek listeyle girdiği seçimde yeniden başkan seçilerek güven tazeledi. Kurtdereli Spor Salonunda yapılan olağan Kongreye 183 kişi katılırken BASKF Başkanı Metin Mengüç oy birliğiyle yeniden başkan seçildi. Mengüç bu sonuçla üst üste 3 dönem ASKF Başkanlığına seçilmiş oldu.

13.Olağan genel kuruluna Karesi İlçe Belediye Başkan yardımcısı ve aynı zamanda Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Başkanı Yusuf Hocaoğlu ve Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İlhan Arslan’da takip etti. İlhan Arslan aynı zamanda divan kurulunda yer alarak genel kurulu sundu.

ARSLAN “HER BRANŞA EŞİT DESTEK VERMEYE ÇALIŞIYORUZ”

14.30’da başlayan Genel Kurulda açılışı konuşmasını Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İlhan Arslan yaptı. Arslan “İlimizdeki toplam kulüp sayısı 280 olup, bunlardan 230 tanesi faal durumdadır. İlimiz ise lisanslı sporcu sayısı bakımından 81 il içerisinde 55.642 sporcu ile ilk 20 İl arasında yer almaktadır. İlimizde Futbol branşında 110 kulüp olup, lisanslı sporcu sayısı 7000 sayılarına ulaşmıştır. Futbolun dışında ilimiz yaklaşık 35 branşta faal olarak faaliyetlere sporcuları ve kulüpleri ile katılmakta ve ilimizi en iyi şekilde ulusal ve uluslararası yarışmalarda temsil etmektedir. Örneğin; Atletizm, Judo, Güreş, Taekwondo, Vücut Geliştirme, Eskrim, Triatlon, Yüzme, Karate, Okçuluk gibi branşlarda sporcularımız önemli başarılar elde etmekte olup, 2014 yılında 73 sporcumuz Türkiye Şampiyonu, 63 sporcumuzda Milli Takımlarda yer alarak ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmişlerdir. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak tüm çalışanlarımızda her branşa eşit seviyede yaklaşmakta ve branş ayrımı yapmadan imkanlar ölçüsünde her türlü desteği vermeye çalışmakta ve bu desteğimiz her geçen gün daha da artarak devam etmektedir. Bugün burada yapılacak olan Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 13.Olağan Genel Kurulunun tüm kulüplerimize ve amatör spor camiasına hayırlı uğurlu olmasını diler, hepinizi saygı ve sevgi ile selamlarım” şeklinde konuştu.

MENGÜÇ” İLHAN ARSLAN’A DESTEKLERİ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Fedarasyonu Başkanı Metin Mengüç genel kurulda yaptığı konuşmada kendilerini her zaman her konuda destek veren Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İlhan Arslan teşekkür ederken yeni dönemde de başkanlık görevini en iyi şekilde yapacağını sözlerine ekledi. Mengüç “ Bu yıl Bakanlığımızın aldığı karar doğrultusunda Amatör takımların liglere katılım payı 600 liradan 400 liraya vize ücretlerinin ise 700 liradan 550 liraya indirildi. 50 lira olan yıllık ücretlerini ise 60 lira olarak belirledik. Ayrıca Gençlik Spor Bakanlığımız bu yıl liglerde faaliyet gösterecek takımlara çanta içinde eşofman takımı yağmurluk ve şort yardımında bulunacaktır. Yeni dönemde de geçen dönemlerde olduğu gibi takımlarımızın sorunlarıyla tek tek ilgileneceğiz. Beni yeninde başkanlık görevine layık gören tüm delegelere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

13.OLAĞAN GENEL KURUL SONRASINDA OLUŞAN YÖNETİM ŞU ŞEKİLDE;

Başkan Metin Mengüç, Genel Sekreter Ertunç İşbay, Yönetim Kurulu Asil; Ezel Ergün, Hüseyin Göktürk, İsmail Biroğlu, Alper Lale, Osman Ermiş, Beytullah Erel, Mehmet Yolgiden, Yedek; Taner Güven, Ender Başoğlu, Murat Çiftçi, Metin Aslantekin, Ahmet Çelik, Feyzullah Saçar, İzzet Baykul, Denetim Kurulu; Şükrü Kobak, Kadir Orhanlı, Metin Erduman, Yedek; Ender Balcı, Fatih Atabay, Barış Özbek

Üst Kurul Delegeleri; Ezel Ergün, Ertunç İşbay, Nejlet Demirözer, Taner Güven, Kadir Karakaş, Ahmet Çelik, İsmail Çalkaya, Gökhan Akyol, Cemal Erhaoğlu, Osman Altay, Osman Ermiş, Ekrem Nayan, İlker Kurt, Mehmet Yolgiden Onur Kurulu; Nadir Örsel, Şeref Akın, Hüseyin Sarı Disiplin Kurulu; Mustafa Çanakçı , Osman Altay, Şinasi Çağlı

                           HABER-FOTOĞRAF: UMUT  ÇINAR-BALIKESİR                                                                              



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı