ARTAKE TUR Hizmete girdi

ARTAKE TUR Hizmete girdi

Ulaşımda 30 yıllık tecrübe, Arkate Tur ile marka oldu.

Erdek ve çevresinde ulaşım hizmetlerinin güvenli isimleri Tamer Akçay ile Necati Işık 30 yıllık mesleki tecrübelerini Artake Tur adı altından markalaştırdılar.

Erdek ve Çevresinin yakından tanıdığı, siyaset ve ulaşım dünyasının kanaat önderi Necati Elmas´ın torunu Necati Işık´ın meslektaşı Tamer Akçay ile Yalı Mahallesi Okul Caddesi numara 15/c´de 5 Araçlık filo ile başladıkları Tur işletmeciliği ARTAKE TUR´un açılışını Belediye Başkanı Mim. Hüseyin Sarı yaptı.

Okul caddesindeki açılış dolayısı ile çiçek bahçesine dönen ARTAKE TUR´un önü, ışık ve Akçay´ın yakınları yanı sıra, siyaset ve ticaret hayatının önde gelen isimlerinin hazır bulunduğu tören önce Çarşı Camii İmamı İrfan Güngör´ünn duası ile başladı.

Başkan Mim. Hüseyin Sarı, Başkan Vekili Hasan Yapakçı, Meclis Huri Güven, CHP ilçe Başkanı Metin Uysal, AKP Eski İlçe Başkanı Murat Sever, AKP ilçe başkan vekili Turan Gün, Ticaret Odası Başkanı Özlem Sarı´nın ?Hayırlı olsun ? dilerleri ile yapılan açılışta, kuruluş stratejisinin öncelikle okul servisi olmak üzere, ulaşımda istikrarlı marka olarak hedefin piyasada uzun soluklu hizmet vermek olduğu açıklandı.

/resimler/2019-8/1/2117035720604.jpg



Anahtar Kelimeler: ARTAKE Hizmete girdi
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false