Kocaman, “Eşleşme bana heyecan verdi”

Kocaman, “Eşleşme bana heyecan verdi”

Kocaman, Bandırmaspor’un Galatasaray eşleşmesini değerlendirdi

Kocaman, Bandırmaspor’un Galatasaray eşleşmesini değerlendirdi

Bandırmaspor’un, Ziraat Türkiye Kupası’nda Galatasaray’la eşleşmesi Bandırma’da geniş yankı uyandırdı.

Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Üyesi, Kocaman Balıkçılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kocaman, bu eşleşmeyi şöyle değerlendirdi:

“Bandırmaspor, 1968 yılında Türkiye Kupası’nda yine Galatasaray ile çeyrek finalde eşleşmişti. O zaman bu tur, iki maç üzerinden oynandı. Bandırma’daki ilk maç golsüz kapandı. O maçta çocuktum. Majörlüğünü annemin kuzeni Hikmet İşeri’nin yaptığı Bandırma Erkek Sanat Enstitüsü’nün boru-trampet takımının maskotu olarak Bandırma Cinçukuru Stadı’nda oynanan Bandırmaspor-Galatasaray maçı öncesi sahaya çıkmıştım. O maçta Bandırmaspor’lu oyuncular da sahaya maskot olarak Mehmet Kılkışlı’yı alarak çıkmışlardı. O maçta Galatasaray’lı futbolcular beni çok sevdiler. ‘Seni Galatasaray’lı yapalım’ dediler. Bu olay benim yaşamımda kırılma ve dönüm noktasıdır. Daha sonraki yıllarda Galatasaray Lisesi’nde eğitim-öğretim gördüm ve iyi bir Galatasaray’lı oldum. Bandırma’daki maç golsüz bitmişti. İstanbul’daki rövanş maçına babam Avni Kocaman beni de götürmüştü. Maçı 2-0 kazanan Galatasaray, tur atlamıştı. Şimdi 56 yıl sonra Bandırmaspor’un Galatasaray ile eşleşmesi beni heyecanlandırdı. İki takıma da başarılar diliyorum.”  ÖNDER BALIKÇI



kocaman balık
23.01.2024 16:05:05
manyasta sözde kaçıp pazarlarda satılan balıkları personellerin açtıkları davaları kravatsız satışları da yorumlayacak mı ?

Anahtar Kelimeler: Kocaman “Eşleşme heyecan verdi”
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı