Bal-kes`te, hedef yüksek

Bal-kes`te, hedef yüksek

ERTEKİN” HEDEFİMİZİ YÜKSEK TUTMAZSAK BAŞARILI OLAMAYIZ”

Balıkesirspor Teknik Sorumlusu İsmail Ertekin Kulüp tesislerinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Saat 17.45’te yapılan basın toplantısında İsmail Ertekin basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 18.00’de başlayan antrenman ise yaklaşık 100 dakika sürdü.

Ertekin” Hazırlıklara başladığımız ilk günden itibaren hem transfer olarak hem de oyun sistemi olarak seyredilebilir bir takım yaratmaya çalıştık. Şu an itibariyle eksiklerimiz var ama lig başlayan kadar eksiklerimizi tamamlayarak Akhisar ile oynayacağımız lig maçına kadar hazır duruma geleceğiz. Yeni bir ekip oluşturduğumuz için eksiklerimiz var tabi ki ama hızlı bir şekilde her gün biraz daha üzerine koyarak takım olma yolunda ilerliyoruz”dedi.

AEL KALLONİ MAÇINDA İYİ MÜCADELE ETTİK

Pazar günü oynanan AEL Kalloni maçını da değerlendiren Ertekin oyuncularının gösterdiği performanstan memnun olduğunu ifade ederken Bolu kampındaki maçlardan daha iyi bir performans çizdiklerini söyledi.  Ertekin” Lig maçı havasında bir maç oynadık. Gerek rakibin oyunu gerekse hava koşullarına rağmen iyi mücadele ettik” dedi.

TSYD KUPASI EKSİKLERİMİZİ GÖRMEK İÇİN İYİ BİR PROVA OLACAK

İsmail Ertekin İzmir’de düzenlenecek Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Kupasına ilişkin yaptığı açıklamada lig başlamadan önce eksikleri görmek adına iyi bir prova olacağını ifade etti. Ertekin “ Turnuvaya katılan rakiplerini bizden zayıf olduğu yönünde söylemler var. Ama bu bir turnuva bizim rakip seçme gibi bir lüksümüz yok. Oynayacağımız maçlarda en iyi performansımızı sergilemeye çalışacağız” şeklinde konuştu.

ERTEKİN” HEYECANLIYIZ”

29 Ağustos’ta Akhisar Belediyespor ile karşı karşıya gelecek olan Balıkesirspor 40 yıl aradan sonra seyircisinin karşısında Süper lig maçına çıkacak. Balıkesirspor Teknik Sorumlusu Ertekin bu durumdan dolayı çok heyecanlı olduklarını ifade ederken taraftarın desteğiyle birlikte Süper lige galibiyetle başlamak istediklerini sözlerine ekledi. Ertekin” Camia olarak heyecan içindeyiz. 40 yıl sonra Süper ligde olmak güzel bir olay. Baktığımızda birçok insan hala nerede olduğumuzun farkında değil. Ama 29 Ağustos gecesi hep birlikte durumun farkında olacağız” dedi.

SEYREDİLEBİLİR BİR TAKIM OLDUĞUMUZU DÜŞÜNÜYORUM

Balıkesirspor Teknik Sorumlusu İsmail Ertekin “ Seyredilebilir bir takım olduk.  Lige renk katacağımızı düşünüyorum. Herkesi yenebilecek bir takım olduğumuz kanısındayım. Aynı zamanda herkeste bizi yenebilir. Böyle bir izlenim veriyoruz şu an için. Her zaman söylediğim gibi hedefi oyuncularımız belirleyecek. Ligin ilk haftasından itibaren sergileyecekleri performansla Balıkesirspor’un ligdeki pozisyonunu belirleyecekler ”dedi.

HER YIL LİG DEĞİŞTİRİNCE ŞEHİR ADAPTE OLAMIYOR

Balıkesirspor Teknik Sorumlusu İsmail Ertekin” 2 yıl üst üste lig atlayınca dolayısıyla şehir adapte olamıyor. Çünkü bu kolay bir olay değil. Hem biz , hem yönetim , hem taraftarlar ,hem basın zamanla bu duruma alışarak Süper Lige adapte sürecini atlatacağız. Süper ligde herşey süper olmalı “şeklinde konuştu.

 



  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false