Gönen`de Polis günü

Gönen`de Polis günü

GÖNEN`DE TÜRK POLİS TEŞKİLATININ 169. KURULUŞ YILI KUTLANDI

Türk Polis Teşkilatının 169. Kuruluş Yıldönümünü ülkemiz genelinde olduğu gibi Gönen`de gerçekleştirilen etkinliklerle kutlandı.

Çarşı camiinde mevlid’i Şerif okutuldu ve akabinde ikram verildi.

10 Nisan 2012 Perşembe saat 11.00`de Koza Parkta yapılan törende Emniyet Müdürü Umut Ede,``169 yıllık köklü ve başarılı bir maziye sahip olan Türk Emniyet Teşkilatının mensupları olarak yeni bir hizmet yılına daha halkımız la ve mensuplarımız ile birlikte girmenin mutluluğu içindeyiz. Emniyet teşkilatımız 169 yıldır görev ve sorumluluklarını yerine getirmek için üstün çaba göstermektedir. Ulu Önder Atatürk’ün belirttiği gibi Cumhuriyetin ve yasaların daima kalkanı olarak çağdaş bir görev anlayışıyla sorumluluklarımızı yerine getirmeye devam etmektedir. Gönen ilçesi Emniyet Müdürlüğümüz olarak son yıllarda güvenlik ve halkla ilişkiler alanında çok önemli değişim ve dönüşümler gerçekleştirildi uyguladığımız projeli çalışmalarla vatandaşımızın haklı saygısını ve takdirini kazandık. Emniyet teşkilatımız olarak sizlere 24 saat esasına göre hizmet vermeye bütün imkanlarımızı kullanarak gece, gündüz demeden devam etmekteyiz. Lütfen sizlerde karşılaştığınız olayları gördüğünüz şüpheli durumları her türlü telefondan ücretsiz olarak 155 Polis İmdat aracılığı ile ileterek bizlerden desteğinizi esirgemeyin. Sevgili Meslektaşlarım aldığınız eğitim ve terbiye edilmiş olduğunuz sorumluluk bilinciyle bu kutsal görevi en iyi şekilde yerine getireceğinize dair inancım tam ve sonsuzdur hepinize başarılar diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Vatanımız uğruna şehit olan Teşkilat mensuplarımızı rahmetle, emekli ve gazilerimizi minnetle anarken meslektaşlarımıza ve cefakâr aile fertlerine sağlık ve mutluluklar diliyor bu anlamlı günümüzde bizleri yalnız bırakmayan Kaymakam Hüseyin Parlak, Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, Jan. Bnb. Savaş Çağlayan, daire amirleri, oda başkanları ve halkımıza teşekkür ederim.`` dedi.

Kaymakam Hüseyin Parlak günün anlamını belirten konuşmasından sonra Emniyet teşkilatının 169. kuruluş yılını kutladı. Kaymakam Hüseyin Parlak görevinde başarı gösteren Celalettin Yılmaz, Ertekin Aydınburun ve Mesut İlhan’a sertifikalarını verdi. Daha sonra Koza Park Cafe de kokteyl verildi.



Anahtar Kelimeler:
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false