Izgara`nın yeni adresi ``Hikmet Et``

Izgara`nın yeni adresi ``Hikmet Et``

Bandırma, Gönen Karayolu üzerinde hizmete açılan Hikmet Et sektöre hareket getirdi.


Hikmet Et restorant-Edincik / Baştaş Petrol`de paylaşan: zeki-karadeniz-332

Güney Marmara`nın, adını`da, tadını da çok iyi bildiği Salur Saz restorant Bandırma`ya geldi.

Bandırma-Gönen Karayolu, Edincik kavşağı, Recep Gencer EML ynında bir süre önce hizmete giren Baştaş Petrol`de yepyeni bir anlayışla hizmete giren Hikmet Et, sektördeki iddiasını yeni restorantına taşıdı.

Son derece modern ve nezih bir atmosfere sahip olmakla birlikte kırmızı et`te, soğuk zinciri ve hazırlanış konseptindeki özen, işin ehlinde mangal`dan serviye uzanan sunum Bandırma ve çevresinde önemli bir eksikliğin tamamlandığını gösteriyor.

Baştaş Petrol Hikmet Et restorant`ta Salur Saz restorant`ın bilinen tadını Bandırma`ya taşıyan Hikmet Alaçay, hijyen ve kaliteden taviz vermeden hazırlayıp servise hazırladığı et mangal kültürü ile adını duyurduğunu, bu kazanımını daha üst noktalara taşımak adına bundan böyle Bandırma`da, Bandırmalılara daha yakın bir mekanda, daha temiz, daha modern sunumlarla sektörde uzun soluklu olmayı hedeflediğini söyledi.

Hikmet Et restorant, içkisiz, özellikle ailelere yönelik servisi ile günün her saatinde hizmet veriyor.



murat
2.04.2014 22:15:46
edinciğe kalite getirecek bir mekan, fakat endinciğin sineği kokusu buraya zarar verecek. keşke bandırmaya yakın yere açsalardı

ONUR
19.01.2015 21:37:33
ciğer kavurma istedim yaprak ciğer getirdiler ve bunun kavurma oldugunu idda ettiler. 15 tl yazıyordu fiyatta 20 tl kestiler. nedinini sordum porsiyonu biz biraz büyüttük dediler. böyle saçma bir yer görmedim.

Halil Ekmen
4.02.2015 18:45:33
Gayet hoş nezih bir yer. Urunlerinin kalitesi lezzeti ile sürekli gittiğimiz yerlerden listesine eklenmiştir. Denemeye değer.

Anahtar Kelimeler:
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı