Türk Sanat Müziği Korosundan dev konser

Türk Sanat Müziği Korosundan dev konser

Barış Manço Kültür Merkezindeki dev koroda 40 sanatçı yer aldı.

Bandırma Korosu 1 | izlesene.com


TÜRK SANAT MÜZİĞİ derneği ;10 paylaşan: zeki-karadeniz-332


TÜRK SANAT MÜZİĞİ KONSERİ 2 paylaşan: zeki-karadeniz-332
TÜRK SANAT MÜZİĞİ KONSERİ 4 paylaşan: zeki-karadeniz-332
TÜRK SANAT MÜZİĞİ KONSERİ 5 paylaşan: zeki-karadeniz-332
TÜRK SANAT MÜZİĞİ KONSERİ -6 paylaşan: zeki-karadeniz-332
TÜRK SANAT MÜZİĞİ KONSERİ - 8 paylaşan: zeki-karadeniz-332
TÜRK SANAT MÜZİĞİ KONSERİ- 9 paylaşan: zeki-karadeniz-332

Bandırma Türk Sanat Müziği Korosu, bu gece Barış Manço Kültür Merkezinde gerçekleştirdiği dev bir Konser`le bir kez daha kulaklarını pasını sildi.

Verda Yünlü`nün şefliğinde, Şair Ahmet Şakir Batu`nun kendine özgü sunumu ile iki bölümden oluşan dev konserde salon protokolün dışında hınca hınç doluydu.

Bandırma Türk Sanat Müziği Korosunun, koro ve solo olarak sunduğu iki bölümlük konser salonu dolduran Türk Sanat müziği hayranları tarafından uzun alkışlar topladı.





Verda Yünlü
31.03.2014 18:04:37
Konserimizi izlemeye gelip bizleri yalız bırakmayan sanatsever Bandırmalı dostlarımıza, şehir dışından gelen misafirlerimize, kıymetli hocam Udi Burhan Durucu`ya, Bursa`dan gelerek bizlere destek olan saz sanatçısı dostlarımıza ve basın mensubu arkadaşlarımıza, şahsım ve derneğimiz adına sonsuz teşekkürler... Verda Yünlü

Selahattin KILIÇ
1.04.2014 00:57:59
Bandırma Sanat Müziği Derneği Korosu olarak yine harika bir sanat müziği konserimizi başarıyla bitirmenin mutluluğu ve bahtıyarlığını yaşıyoruz. Her zaman olduğu gibi bu manidar konserimizde de büyük bir özveri ile bizleri konserimize emekler vererek hazırlayan başta hocamız ve şefimiz Verda YÜNLÜ kardeşime şahsım ve arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyor, kendilerine müteşekkir olduğumu ifade ediyorum. Ayrıca bizlere destek olmak adına Bursa`dan gelen udi bestekar Burhan DURUCU hocam ve ekibine, tüm korist, solist, enstürman icra eden arkadaşlarıma, derneğimizden yetişerek kültür bakanlığı devlet korosunda görev yapan konuk sanatçı Orhan DEMİR kardeşime, sunucumuz Şair Ahmet BATU beyefendiye, bizleri manşetlerine taşıyan Bandırma Manşet Yayın organına, bütün basın mensubu arkadaşlarımıza, yine konserimiz de bizleri yalnız bırakmayarak dinleme nezaketinde bulunan konuklarımıza ve bu konserde emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimizi ileterek musiki tadında bir yaşam diliyorum. Üstadlarımızın merhametli bestelerini icra etmek üzere nice konserler de buluşmak temennisi ile sevgi ve saygılarımı arz ediyorum...

ela kadıoğlu
1.04.2014 09:39:54
öncelikle protokolu şiddetle kınıyorum bandırmalı değilim ama burada yaşıyorum ve tek bir dernek olmasına rağmen nasıl destek olamıyorlar olmuyorlar şaşıyorum sanata uzak olunmamalı.verda hocanızın sesi kibarlığı ve göstermiş olduğu emeği taktir ediyorum korodaki tüm arkadaşları çok başarılı buldum ve devamını bekliyorum tebrik ederim her birinizi müzisyenleri misafir sanatcılarınızı.

ece ekinak
1.04.2014 09:50:08
tebrikler trt sanatcılarını aratmayacak kalitede bir çalışma hocanızın zarifliği müsizyen ve koro arkadaşların şıklığı uyumu çok güzeldi tebrik ediyorum.merak ettiğim protokolun neden boş olduğu ve neden belediyenin sizlere sahip çıkmadığı.

bige gülşen
2.04.2014 09:28:51
emeği geçen herkese ve bizleri zevkle dinleyen hiç bir zaman yalnız bırakmayan musiki sevenlere çok teşekkür ederiz.bir başka konserde aynı titizlik emekle verda yünlünün şefliğinde buluşmak dileğiyle...

Anahtar Kelimeler:
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı