U-19 Lig Gönen Belediyespor 4-0 Hasanbeyspor

U-19 Lig Gönen Belediyespor 4-0 Hasanbeyspor

U-19 lig Bölge Play Off, Gönen Derbisinde gülen taraf yeşil beyazlı ekip oldu.

U-19 Lig Bölge Play Off Gönen Derbisinde gülen taraf yeşil beyazlı ekip oldu.

U-19 lig Marmara Grup 1 ve 2 olarak katıldıkları Balıkesir Bölge Play Off karşılaşmalarında eşleşen iki Gönen ekibi Gönen Belediyespor ile Hasanbeyspor maçlarını balıkesir değilde, Gönen`de oynamak isyetince karşılaşma Gönen`e alındı.

Gönen`de bugün oynanan derbide yeşil beyazlı ekip hasanbeyspor`a karşı 2. yarıda üstünlük sağlayarak karşılaşmayı 4-0 kazandı.

Play Off karşılaşmalarında mağlubiyet serisini sürdüren Hasanbeyspor -Gönen`in Halil (2) Tarık ve Yasin`in gollerine mani olamadı.

U-19 Ligi Play Off maçı Gönen Sentetik halı sahada oynandı.  Gönen Belediyespor ile Hasanbeyspor güzel bir 90 dakikaya imza attarken gülen taraf Gönen oldu.

Her iki ekip temiz bir futbol ortaya koyarken, maç esnasında sahada sağlık görevlilerinin olmayışı oyuncu sağlığı açısından oldukça vahim bir tabloyu ortaya çıkardı.

Karşılaşmanın ilk devresi golsüz kapandı. Gönen ikinci yarının hemen başında bulduğu gollerle skoru 2-0’a getirerek rahat bir maç çıkardı.

İlerleyen dakikalarda 2 gol daha bulan yeşil beyazlılar sahadan 4-0 gibi net bir skorla galip ayrıldı.

Maç sonunda oyuncularını tebrik eden antrenör Erol Öztürk, amaçlarının Türkiye Şampiyonası’na giderek bu önemli organizasyonda oyuncularının boy göstermeleri olduğunu söyledi.

Hasanbeyspor antrenörü Erşan Karpuzoğlu ise maç sonunda istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını, ikinci yarının başında gelen gollerle ise konsantrasyon kaybı yaşadıklarını belirtti.

Sağlık ikinci planda kaldı

Zaman zaman sakatlıklar sebebiyle duran maçta oyuncular acıları geçinceye kadar saha kenarında elleri ile darbe aldıkları yerleri ovuşturarak oyuna devam etmek zorunda kaldılar. İki takımın da temiz oyun oynamaları ciddi sakatlıklara yol açmadı. Bu da en büyük şansları oldu.

 



Anahtar Kelimeler:
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli