Gönen, Salı`yı bekliyor...

Gönen, Salı`yı bekliyor...

Gönen Belediyespor, Salı günü Burhaniyespor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

Gönen Belediyespor  Salı günü kendi saha ve taraftarı önünde Burhaniyespor ile yapacağı karşılaşmanın çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Teknik  Direktör Engin Yıldırım nezaretinde  çalışmalarını sürdüren Gönen Belediyespor takıma 4 yeni  futbolcu ile kadrosunu güçlendirdi.

Teknik Direktör Engin Yıldırım, ``Ödemiş`ten, (Kaleci)Ahmet, Konak`tan, (sol açık) Eray, Yeniköy`den, (Orta saha) Mesut, Safranbolu`dan, (forvet) Sinan, futbolcuları kadromuza  dahil ettik. Gönen Belediye spor olarak taraftarlarımızın da desteği ile ligin bitiminde mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum. Salı günü oynayacağımız Burhaniye spor karşılaşmasından  3 puan ile ayrılacağız.`` dedi.



tribün
23.01.2014 23:57:03
Olmaz imkansız, bu Gönen Belediyespordan hiç bir şey olmaz. ilk önce yönetim değişecek`ki, ondan sonra takımda bazı şeyler değişir. haberde yapılan transferi okuduk, bir tek mesut ta biraz kariyer var, diğerleri vasat altı, hatta kalitesiz oyuncu alınmış. Böyle transfer yapacağına bölgede Tayfunspor, Hasanbeyspor, Sarıköyspor gibi kulüplerimiz var, neden oradan oyuncu almıyorsun, çünkü oradaki oyuncular Gönenli. Çok şeyler konuşulacak ama zamanı gelince konuşacağız hep beraber....

mustafa türkay
26.01.2014 12:33:06
yönetim değişecekmiş adamlar zaten borçla görevi aldılar.zar zor bir takım kurdular.az imkanlarla yinede büyük işler yapmaya çalışıyorlar.ben takımı başarılı buluyorum.

Anahtar Kelimeler:
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı