Gönen Ticaret Odasından üyelerine hizmet

Gönen Ticaret Odasından üyelerine hizmet

GÖNEN TİCARET ODASI İSTANBUL'DA GIDA FUARINDA

Gönen Ticaret Odası E Uluslar arası Fuar Tanıtım Hizmetleri A.Ş. tarafından İstanbul Fuar Merkezi CNR EXPO da düzenlenen “21. Uluslar arası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı” (Worldfood İstanbul Gıda Fuarı) ve “28. Uluslar arası Ambalaj, Paketleme ve Gıda İşleme Sistemleri Fuarı” (IPACK Turkey) ile “Helal EXPO İstanbul 2013 Fuarına” ziyaret gerçekleştirdi.

Gönen Ticaret Odası Üyeleri fuarlar sayesinde yeni firmalar ve yeni teknolojiler tanıma imkanı bulduklarını ayrıca bu tür organizasyonlar sayesinde birlikte hareket etme ve tanışma imkanı bulduklarını belirterek organizasyondan duydukları memnuniyeti belirttiler.

Her yıl büyüyerek dünyadaki gıda fuarları arasında önemli bir yere gelen Worldfood İstanbul, Türkiye Gıda ve İçecek Sanayi Dernekleri Federasyonu (TGDF) ve TGDF çatısı altında yer alan 23 dernek tarafından desteklenmekte olup yine aynı tarihler arasında gerçekleştirilen 28. Uluslararası Ambalaj, Paketleme ve Gıda İşleme Sistemleri Fuarına (IPACK 2013) 500 e yakın firma ve 1000 civarında marka katılmıştır. 



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı