Alkol bağımlıları Burhaniye`de buluşacak

Alkol bağımlıları Burhaniye`de buluşacak

Türkiye'deki tüm Adsız Alkolikler Grupları 28–29 Haziran'da toplanıyor. Alkol Sorunsa, Çare Var” sloganıyla tartışılıp, çözüm yolları aranacak.

Burhaniye ilçesinde Türkiye’deki tüm Adsız Alkolikler Grupları 28–29 Haziran’da toplanıyor. “Alkol Sorunsa, Çare Var” sloganıyla tartışılıp, çözüm yolları aranacak.

Enver DOLGUN  MANŞET- BURHANİYE

Burhaniye ilçesinde Adsız Alkolikler Burhaniye Körfez Ayık Yaşam Gurubunun düzenlediği organizasyonla bir araya gelen ‘Türkiye’deki Adsız Alkolikler’ iki gün boyunca sorunlarını “Alkol Sorunsa, Çare Var” sloganıyla tartışarak, çözüm yolları aranacak.

Burhaniye ilçesinde 28–29 Haziran 2013 tarihleri arası Burhaniye Körfez Ayık Yaşam Grubunun düzenlediği organizasyonla Keskin Otelde toplanacak olan Türkiye’deki Adsız Alkolikler Grupları 10.00–18.00 saatleri arasında sorunlar ile ilgili görüşülmesi yanı sıra özellikle alkol sorunu olan kişilerin de özellikle katılması istendi.

Alkol bağımlılığı konusundaki ortak sorunlara çözüm bulma ve diğer alkoliklere destek olma amacıyla kurulan bir sivil toplum kuruluşu olan Adsız Alkolikler Burhaniye Körfez Ayık Yaşam Gurubu ve ‘Türkiye’deki Adsız Alkolikler Gurubunun’ bir yönetmeliği ve kuralları olmadığı açıklandı.

Türkiye’deki Adsız Alkolikler Gurubunun temel dayanağı birlikte çözüm bulma aşamasında dostluk temeline dayanan bir oluşum içinde olan dernek bu yönde ki çalışmalarını da devam ettirerek“Alkole Esir Olmayın Çaresi Var” diyor!

Türkiye’deki Adsız Alkolikler Gurubunun çalışmalarına destek vermesi nedeniyle Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova’ya teşekkür eden Adsız Alkolikler Gurubu üyeleri amaçlarının alkol sorunu olan kişilerin bu konuda bilinçlendirilmesi olduğu açıklandı.

 




Anahtar Kelimeler:
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli