Arsa devri yapıldı

Arsa devri yapıldı

Edincik Zeytin Kooperatifi yeni idari merkez için harekete geçti

Başarılı çalışmaları ile dikkatleri üzerine toplayan Marmarabirlik´e bağlı 775 Sayılı Edincik Zeytin Tarım Satış Kooperatifi depo tesisleri sonrası idari merkez yapılanması için arsa devrini gerçekleştirdi.

Önceki gün Bandırma Tapu müdürlüğünde buluşan Başkan Mehmet Özçakır, üst kurul yönetim kurulu üyesi Enis Edin, Kooperatif müdürü Erdoğan Erbay ve bazı yönetim kurulu üyeleri İstiklal caddesi ve mevcut kooperatif karşısında bulunan eski Esnaf Kredi Kefalet kooperatifine ait 100 m2 kare eski bina ile yanında bulunan Bandırma Belediyesine ait 200 m2 arsanın Edincik Zeytin kooperatifine devri sağlandı.

Edincik zeytin Kooperatifi başkanı Mehmet Özçakır yaptığı açıklamada mevcut merkez binanın kifayetsiz kalması üzerine karşısında bulunan toplam 300 m3 lik mülkün kooperatife devrini gerçekleştirdiklerini, bu arsa üzerine 2 katlı yeni merkezi idari bina inşa ederek ortakların işlemlerini düz ayak idari merkezde yapmalarını sağlayacaklarını, 2 katın ise toplatı amaçlı kullanacağına işaret etti.

Özçakır, "Edincik Zeytin kooperatifi olarak yapılanma projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz, Çanakkale yolunda bulunan mevcut depolarımıza ek olarak yeni 5 bin tonluk depomuz kampanya süresine yetiştirilerek bu sezon depolama kapasitemizi 12 bin tona çıkartacağız, depolama ve idari bina yapılanmamıuz ihtiyaca binaen gerçekleşmektedir." dedi.

Edincik Zeytin Kooperatifinde bir yenilenmede kooperatif müdür nezdinde gerçekleşti. Edincik zeytin Kooperatifinib uzun soluklu müdürü Recep Uzunçakır´ın emekliye ayrılması ardından Muhasebe personeli Erdoğan Erbay Kooperatif müdürlüğüne atandı.

/resimler/2018-10/7/0934486568636.jpg

 

Eski Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi ve Bandırma Belediyesinden devri gerçekleştirilen 300 m2 lik yeni arsaya kooperatif idari merkez binası yapılacak. 



Anahtar Kelimeler: Arsa devri yapıldı
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı