Aranan Özellikleri Açıkladı

Aranan Özellikleri Açıkladı

"Kendisini Milletten Üstün Gören İnsanlarla İşimiz Olmaz"

Balıkesir´de partisinin genişletilmiş danışma meclisi toplantısına katılan AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, "Mütevazi, adil, ehliyet sahibi, liyakat sahibi ve millete sadakat sahibi insanlardan adaylarınızı seçeceksiniz.

Balıkesir´de partisinin genişletilmiş danışma meclisi toplantısına katılan AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, "Mütevazi, adil, ehliyet sahibi, liyakat sahibi ve millete sadakat sahibi insanlardan adaylarınızı seçeceksiniz. Belediye başkan adaylarınızı, meclis üyesi adaylarınızı tüm Balıkesir parmak ile gösterecek" dedi.

Balıkesir AK Parti Genişletilmiş Danışma Meclisi toplantısı AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş´un katılımı ile gerçekleşti. Kurtulmuş, yaptığı konuşmada, "Aslında il kongresi yapar gibi il danışma meclisi yapıyor olmamız yerel seçimlere ne kadar hazır olduğumuzu gösteriyor. AK Parti bir dava hareketidir. Biz, sadece seçimden seçime çalışan bir parti değiliz. AK Parti, milletin geçmişle bağıdır. Siz Marmara Adası´ndan, Kepsut´tan, Balya´dan gelirken, sadece bir siyasi parti toplantısına gelmiyorsunuz. Bir davayı omuzlanmış olarak buraya geliyorsunuz. Bir medeniyet hareketi olarak Türkiye´nin kökleri ile buluşma mücadelesinin adı olarak AK Parti´nin bazı özellikleri vardır. AK Parti, yerli ve milli bir partidir. AK Parti, başkalarının gösterdiği istikamette ilerleyen bir parti değildir. AK Parti, milli bağımsızlık üzerine hareket eden bir partidir. Her türlü manipülasyonlara rağmen AK Parti bağımsızlıktan vazgeçmez. Biz yalnızca bu millete bağlıyız. Kimsenin önünde diz çökmeyiz. Cumhurbaşkanımız BM kürsüsünden tüm dünyaya seslendi. Orada dünyaya ders verdi. Orada egemen güçlere meydan okudu. ´Bu dünyayı yönetmek 7 milyar insanın hakkıdır´ dedi. Önceki dönemleri hatırlayın. Türkiye, dünyada olup bitene seyirci kalmıyor. Dünya, 3 mülteci geldiği zaman korkudan ayakları titriyor. Biz insani diplomasi üzerinden dünyaya ders vermeye devam ediyoruz. AK Parti, millete güvenen bir siyasi partidir. Bizim milletten başka güveneceğimiz yer yoktur. Başkaları, darbelerle millet iradesine ipotek koymak isterler" dedi.



Anahtar Kelimeler: Aranan Özellikleri Açıkladı
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli